Home > Oostende vraagt om kerstbomen aan ontmoetingscentra mee te helpen versieren

Oostende vraagt om kerstbomen aan ontmoetingscentra mee te helpen versieren

Geschreven op 3 december 2021 om 15:34 door Mario De Wilde

De ontmoetingscentra van Stad Oostende willen het samenhorigheidsgevoel tussen de buren stimuleren door samen werk te maken van een mooie kerstbuurt. Ze roepen wijkbewoners, scholen en verenigingen op om de kerstboom buiten aan de ontmoetingscentra te versieren tussen 1 en 23 december.
De ontmoetingscentra zorgen tijdens deze periode altijd voor extra versiering en gezelligheid in de Oostendse wijken. Vorig jaar kon je kersttekeningen bewonderen op de ramen van de ontmoetingscentra en was er een kerstwensenboom. Nu roepen de ontmoetingscentra iedereen op om zelf de kerstboom buiten aan het ontmoetingscentrum in de buurt te versieren tussen woensdag 1 en donderdag 23 december.

Cadeautje

Oostendenaars die kerstversiering in de kerstboom van een OC hangen, krijgen een cadeautje én informatie over de werking en het aanbod van het betreffende ontmoetingscentrum. Het enige wat je daarvoor moet doen, is naar het onthaal van het ontmoetingscentrum gaan.

Oostende Fonkelt

Daarnaast is er dit jaar voor het eerst een wedstrijd voor de mooiste kerstversiering, Oostende Fonkelt. Wie dan toch in kerststemming is, kan vanaf 10 december meteen een wandelplannetje voor Oostende Fonkelt ophalen in het ontmoetingscentrum. Aan de hand daarvan kunnen Oostendenaars de kerstversiering van de buren in hun wijk ontdekken en een stem uitbrengen voor hun favoriet. Wie geen toegang heeft tot internet, kan daarvoor ook terecht in het OC.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.