Home > Oostende krijgt volgende zomer een gloednieuw muziekfestival: Summerlove

Oostende krijgt volgende zomer een gloednieuw muziekfestival: Summerlove

Geschreven op 15 december 2023 om 09:36 door Mario De Wilde

Hoewel Kerst en Nieuwjaar nog moeten passeren, is het al volop uitkijken naar een lange, zwoele zomer. En dat wordt er eentje vol festivals. Duid alvast 11 juli aan in je agenda, want dan strijkt Summerlove neer op het strand van Oostende. Een gloednieuw en eendaags muziekfestival met op het podium onder andere hitmaker Regi ft. Linda & guests, de Nederlandse popsensatie Suzan & Freek en Pommelien Thijs. Wie nog inspiratie zoekt voor hét ultieme kerstcadeau: een ticket voor Summerlove kost 39 euro (dat is mét tijdelijke vroegboekkorting) en bestel je via www.summerlove.be

Zon, zee en strand: het lijkt ver weg als je op dit moment naar buiten kijkt, maar het aftellen naar een heerlijke (festival)zomer kan wél al beginnen. Op 11 juli, de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap, staat het kruim van het Belgische en Nederlandse muzieklandschap op het podium aan de kust tijdens Summerlove. Een gloednieuw festival én het kleine broertje van het meerdaags dancefestival Ostend Beach. Dezelfde locatie, dezelfde organisatoren, maar een totaal ander muziekconcept én met een ander doelpubliek.

De organisatie maakt nu de eerste namen bekend en dat zijn meteen kleppers van formaat. Op het podium van Summerlove onder andere Regi én Linda, Pommelien Thijs en Suzan & Freek. Eén voor één toppers die bovenaan de Vlaamse hitlijsten prijken. De komende tijd voegt de organisatie extra namen toe aan de line-up.

Jan Mortelmans, organisator Summerlove: “Hoe vier je beter de Vlaamse Feestdag dan aan onze Belgische kust en in het gezelschap van Nederlandstalige artiesten. Het Klein Strand in Oostende wordt helemaal omgetoverd tot festivaldorp met zicht op zee. Je geniet hier op 11 juli van de muziek op twee verschillende podia terwijl de zomerzon langzaam wegzakt in de Noordzee.”

Praktisch
Summerlove op 11 juli 2024

Klein Strand, Oostende
www.summerlove.be

Tickets voor Summerlove zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 december en kosten 49 euro. Wie nu bestelt, geniet van een vroegboekkorting: ‘Super Vroege Vogels’ betalen nu tijdelijk 39 euro.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.