Home > Oostende is vanavond gastheer van de Rock Legends

Oostende is vanavond gastheer van de Rock Legends

Geschreven op 19 januari 2019 om 23:27 door Mario De Wilde

Rocklegendes worden schaarser, maar hun machtige muziek blijft bestaan. Drie succesvolle coverbands komen vanavond naar Kursaal Oostende om de sfeer van de grote concerten van weleer te laten herleven. 1 ticket = 3 concerten! De reïncarnatie van iconen als Jim Morrison, Ray Manzerek, en Freddie Mercury is een feit. Maar ook levende legendes als Robert Plant en Jimmy Page worden gelauwerd. Met The Doors Alive, Letz Zep en One Night Of Queen staan er muzikanten op het podium die net zo getalenteerd zijn als hun iconen zelf. Met hun optredens willen ze de grote concerten van weleer laten herleven en jong en oud doen bewegen op de sound van ‘Riders On The Storm’, ‘Whole Lotta Love’ en ‘We Are The Champions’! Aanvang 20 uur

The Doors Alive
The Doors Alive komen qua uiterlijk, show en magie akelig dicht in de buurt van het origineel. Ze gebruiken zelfs exact dezelfde instrumenten als The Doors om die authentieke sixties-sound te bereiken. Welkom terug in de onstuimige tijd van de flower power!

Letz Zep
Robert Plant zei letterlijk over een concert van Letz Zep: ‘I walked in, I saw me’. Meer is niet nodig om overtuigd te geraken van deze topmuzikanten. Het is dan ook de beste en bekendste Led Zeppelin tribute band van dit moment!

One Night of Queen
Gary Mullen is een waar fenomeen. Zijn concerten in 2015 en 2017 in het Kursaal waren helemaal uitverkocht. One Night Of Queen is één van de meest authentieke en impressionante tributes ter wereld. In 1986 gaf Queen haar laatste concert van de Magic tour in het stadion van Wembley in Londen, net voor het overlijden van Freddie Mercury. Dat concert was zo legendarisch dat het bij de fans nog altijd in het geheugen staat gegrift. Het vormt de basis voor de concerten van Gary Mullen en zijn band The Works.

Rock Legends is meer dan een concert, het is een heuse machine die je terugvoert in de tijd. Rock on!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.