Home > Oostburg verwelkomt op 20 september in première Rob De Nijs met intiem jubileumconcert

Oostburg verwelkomt op 20 september in première Rob De Nijs met intiem jubileumconcert

Geschreven op 16 mei 2019 om 10:03 door Mario De Wilde

De Zeeuwse gemeente Oostburg heeft de eer -en het genoegen’ om de première te organiseren van de nieuwe en intieme tournee van één van de grootste en populairste zangers van de Lage Landen, Rob De Nijs. De zanger van de popgroep ‘The Apron Strings’ uit Amsterdam had natuurlijk nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger. De carrière van de toen 18-jarige zanger stond nog in de kinderschoenen. Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma ‘Phonogram’ (1962) als zanger van ‘The Lords’ kwam er pas echt schot in zijn carrière. Zes decennia aan muziek zal voorbijkomen in deze nieuwe theatershow. De hele repertoirekast zal wordt geplunderd en Rob staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.
Spoiler-alert: Deze theatershow bevat vele hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob-de-Nijs-muziek. U bent gewaarschuwd. Rob en zijn band Pur Sang komen zelfs voor het eerst naar Zeeuws-Vlaanderen, naar het Ledeltheater van Oostburg. Daarna begint Rob en Pur Sang aan hun geplande toer door Nederland en België waar ze ook grote bekendheid genieten.
Maar zeer uniek dat ze naar Oostburg komen, en deze voorstelling mag u dus absoluut niet missen! Er zijn maar 400 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Kaarten zijn telefonisch te boeken bij Ledeltheater 0031-117 452 735 of via mailadres info@ledeltheater.nl en www.ledeltheater.nl

1 reactie

Claes Roos
Geschreven op 2019-08-30 21:10:24
We zijn als Belgen zeer trots dat we dit mogen beleven. Mooi verwoord!!! Prachtige ode aan de Rob de Nys

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.