Home > Ook deze zomer geen Nostalgie Beach Festival in Nieuwpoort

Ook deze zomer geen Nostalgie Beach Festival in Nieuwpoort

Geschreven op 26 mei 2021 om 12:23 door Mario De Wilde

Ook deze zomer is er geen Nostalgie Beach Festival in Nieuwpoort. Het festival werd (alweer) verplaatst naar 2022 op de festivalweide in Nieuwpoort. De organisatoren hebben de voorbije week alle mogelijkheden gewikt en gewogen. Hun eerste prioriteit was om een zo veilig en aangenaam mogelijk festival te organiseren voor de festivalgangers. Door de aanhoudende crisis zijn er evenwel te veel factoren die een zorgeloos festivalweekend in gedrang brengen: “We hebben daarom besloten om deze editie integraal te verplaatsen naar 2022 om dan onder de beste omstandigheden jullie 2 dagen vol muziek en sfeer aan te bieden. Dit met de grootste nationale én internationale acts, de bekende succesformule van het Nostalgie Beach Festival.”

Burgemeester, Geert Vanden Broucke: “We waren laaiend enthousiast toen Nostalgie Nieuwpoort koos als hun nieuwe thuisbasis voor hun succesvol tweedaags festival. Dit grote internationale muziekfeest in huidige omstandigheden op de geplande data organiseren is helaas niet mogelijk. Maar we geloven erin dat we vanaf 2022 dubbel zo sterk uit de hoek zullen komen met Nostalgie Beach Festival Nieuwpoort. We verwachten alle muziekliefhebbers in onze badstad op zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022.”

Schepen voor toerisme, Ann Gheeraert: “Het festival kan deze zomer jammer genoeg niet plaatsvinden maar toch trekt Nostalgie volop de kaart van Nieuwpoort tijdens de zomervakantie. We worden niet alleen gaststad van hun Nostalgie Beach Radio 3 weken op onze Zeedijk, daarnaast is er vanaf 4 juni ook de Nostalgie Walk on Sunshine Instagram route langsheen originele selfiespots gelinkt aan dé grootste Nostalgie classics.”

Had je al een ticket(s) gekocht? Markeer dan zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022 in je agenda, je tickets blijven geldig! Heb je nog geen ticket(s) maar wil je er graag bij zijn in 2022? De ticketverkoop start terug op 1 december 2021.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.