Home > Onze feesttip voor straks aan de feestdis: een sprankelende fles Moët & Chandon

Onze feesttip voor straks aan de feestdis: een sprankelende fles Moët & Chandon

Geschreven op 22 december 2022 om 08:54 door Mario De Wilde

Rond de jaarwisseling gaan jong en oud aan de slag om straks met een blits eindejaarscadeau(tje) op de proppen te komen. De tijd van glinsterende kerstlichtjes, kersttruien en ideeën voor als we straks weer massaal aftellen. Het perfecte/meest foute geschenk: het ligt heel dicht bij elkaar. En, jawel, meestal knelt daar het schoentje. Je wil wel graag eens iets anders doen, maar je hebt helemaal geen inspiratie? In afwachting van 31 december geven we op regelmatige tijdstippen tips om er straks echt iets leuk van te maken. Wat je ook koopt, voeg er steeds iets persoonlijks aan toe. Dat maakt alles nog zo leuker en meer origineel. Hier gaan we….

Moët & Chandon viert voor het tweede jaar op rij de vreugde van het samenkomen

Deze feestdagen viert Moët & Chandon voor het tweede jaar op rij de vreugde van het samenkomen in een reeks “Effervescence Events” over de hele wereld, waarmee een spannend nieuw hoofdstuk wordt ingeluid in de eeuwenlange geschiedenis van vrijgevigheid en savoir-fête. Vrienden van het Huis in België beginnen de eindejaarsfeesten met het heffen van een glas Moët Impérial op 23 november in de Zoo van Antwerpen.

EEN ICOON VAN FEESTELIJKHEID SINDS 1743
Een lange geschiedenis van grootse en feestelijke evenementen heeft van Moët & Chandon sinds 1743 een wereldwijd icoon van feestvreugde gemaakt. Eeuwen geleden bracht de unieke stijl van de champagne de koninklijke hoven van Europa in vervoering en betoverde Madame de Pompadour – niet alleen de vertrouwelinge van koning Lodewijk XV maar ook aantoonbaar een van de eerste influencers ter wereld. Geserveerd in het Witte Huis aan het begin van 1900 en genoten bij de kroning van Edward VII en Elizabeth II, heeft Moët & Chandon sinds haar beginjaren de wereld uitgenodigd om een sprankelende sfeer te creëren en onvergetelijke momenten te delen.

Toen de legendarische nachtclub Studio 54 in 1977 zijn deuren opende, werd Moët & Chandon de toost van New York: een geëerde gast op een exclusieve lijst van beroemdheden die de blitse levensstijl van de stad van die tijd definieerde. In 1993 verlichtte de bruisende drank de wereldreis van de iconische luchtballon die thuiskwam in het kasteel van Versailles, op tijd voor de 250ste verjaardag van Moët & Chandon. Dezelfde levendigheid zorgde in 2006 voor een bijzondere uitstraling naar een verlicht Vrijheidsbeeld in New York. In 2019 was de 150e verjaardag van Moët Impérial opnieuw een lichtvonk in de geschiedenis van het Huis.

Dit feestseizoen zal Moët & Chandon zijn legendarische savoir-fête inzetten om samenhorigheid te vieren rond de bruisendheid van zijn champagnes met spectaculaire lichtjes als climax van elk evenement. Van het duizelingwekkende vuurwerk dat ooit de koninklijke paleizen van Europa verlichtte, tot de show-stopping creatieve verlichting van vandaag, Moët & Chandon blijft helderheid brengen aan vreugdevolle feesten overal

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.