Home > Online afspraak maken met de Brugse politie uitgebreid naar regio’s

Online afspraak maken met de Brugse politie uitgebreid naar regio’s

Geschreven op 19 februari 2020 om 17:09 door Mario De Wilde

Inwoners en bezoekers van Brugge kunnen elke dag binnenlopen in het Politiehuis en andere regiokantoren met allerlei vragen en problemen waarbij de politie kan helpen. Dat gebeurde tot voor kort zonder afspraak waardoor er soms wel eens onvoorziene wachttijden zijn. Via de website kan men sinds mei 2019 een online afspraak boeken voor het Politiehuis. Omdat bewoners hier nu gretig gebruik van maken, wordt het online boeken van een afspraak nu ook mogelijk in de regiokantoren vanaf 1 maart 2020. Een afspraak maken, heeft alleen maar voordelen:
 Je kan een afspraak 24/7 maken van thuis uit of vanop je smartphone
 Boeken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt
 Je krijgt een bevestigingsmail waarin ook vermeld wordt welke documenten je best meebrengt (zodat je niet terug hoeft te keren)
 Geen wachtrijen (hogere klantvriendelijkheid)
 Betere service want onthaalmedewerkers kunnen zich eveneens voorbereiden
 Meer privacy (geen luisterende oren achter je in de rij)
Het boeken van een afspraak kan via een button op de homepage van www.politiebrugge.be. Wanneer je doorklikt, zal je vanaf 1 maart 2020 moeten kiezen in welk kantoor je een afspraak wenst. Vrij binnenlopen, kan er ook nog altijd tijdens de openingsuren die je terugvindt op de website https://www.politiebrugge.be/over-ons/regios

Regio Centrum
Je kan er vanaf 1 maart 2020 online afspraken maken van maandag tot vrijdag tussen 8 en 17 uur
en zaterdag tussen 9 en 12 uur.
Regio Noord, West & Oost
Je kan er vanaf 1 maart 2020 afspraken maken voor maandag, donderdag en vrijdag tussen 13 en 17u.
Politiehuis
Je kan er nog steeds een online afspraak maken van maandag tot zaterdag, tussen 8 en 20u. Op zondag kan je een afspraak regelen tussen 8 en 18u.
Dringende hulp
Wie de politie echt dringend nodig heeft, belt natuurlijk nog altijd naar 101 of 112. Voor nietdringende zaken kan je 24/7 bellen naar 050/44 88 44. Anderzijds kan je ook melding maken van bepaalde feiten, zonder dat je nog naar het politiekantoor hoeft te gaan. Dat kan ook via de
website op https://www.politiebrugge.be/aangifte-doen. Via deze module (Police-on-web) kan je onder meer aangifte doen van (brom)fietsdiefstal, winkeldiefstal, diverse beschadigingen, graffiti en vakantietoezicht aanvragen.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.