Home > OC Cirkant in Aartrijke hoopt op grote opkomst voor ‘Binnen & Buiten 2024’

OC Cirkant in Aartrijke hoopt op grote opkomst voor ‘Binnen & Buiten 2024’

Geschreven op 29 maart 2024 om 07:20 door Mario De Wilde

Op zondag 28 april organiseert OC Cirkant, een voorziening voor volwassenen met een beperking, voor de 8e keer het gezinsevenement ‘Binnen & Buiten’. Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de fietssmoefeltocht of de fotozoektocht, maar men is ook van harte welkom om gewoon de sfeer te komen opsnuiven op het terrein, waar The Floaters voor de muzikale noot zorgen. De kinderen worden in de watten gelegd met een springkussen, de ‘zevenkamp’ met volksspelen en een ballonblazer.
Er staat heel wat op het programma op 28 april. Vanaf 10u starten de eerste fietsers met een Fietssmoefeltocht van zo’n 40 km. Op verschillende haltes kan men genieten van soep, aperitief, frietjes met alles er op en er aan, een ijsje & koffie. De ideale start van de dag. Vanaf 14u is iedereen welkom op het terrein van OC Cirkant en kun je deelnemen aan de fotozoektocht, een leuke wandeling in Aartrijke van zo’n 4 km waarbij je op zoek moet naar de juiste plekjes. Of aan de ‘zevenkamp’, waarbij jong en oud hun kans kunnen wagen bij verschillende volksspelen. Enkel voor de fietstocht moet je op voorhand ingeschreven zijn.

Ondertussen kan men op het domein ook genieten van een drankje of een pannenkoek aan de gezellige bar. Het optreden van The Floaters zorgt voor een vrolijke noot. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht, met een springkussen en ballongblazer. Kortom het wordt een uniek evenement.
De opbrengsten van de dag gaan integraal naar de bewoners en deelnemers van Cirkant. Zo kunnen de kleine en grote wensen van cliënten verwezenlijkt worden.
Wil je meer weten over ‘Binnen en Buiten’ of inschrijven voor de fietssmoefeltocht? Neem dan een kijkje op www.occirkant.be/benb of op 050 20 90 32 of info@cirkant.broedersvanliefde.be
Locatie: OC Cirkant – Aartrijksestraat 77 – 8211 Aartrijke.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.