Home > OC Cirkant Aartrijke organiseert vandaag voor de 6e keer ‘Binnen & Buiten’

OC Cirkant Aartrijke organiseert vandaag voor de 6e keer ‘Binnen & Buiten’

Geschreven op 5 mei 2019 om 16:35 door Mario De Wilde

Vandaag organiseert OC Cirkant, een voorziening voor volwassenen met een ernstige beperking, voor de 6e keer op rij het gezinsevenement ‘Binnen & Buiten’. Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de fietssmoefeltocht of de fotozoektocht, maar men is ook van harte welkom om gewoon de sfeer te komen opsnuiven op het terrein in Aartrijke. De kinderen worden in de watten gelegd met een workshop kinderdans & ambiancetheaeter, maar kunnen ook de alpaca’s en pony’s ontdekken. En je kan je kans wagen met ‘Schijt je rijk’!
Er staat heel wat op het programma op 5 mei. Vanaf 10u starten de eerste fietsers met een Fietssmoefeltocht van 40 km. Op verschillende haltes kan men genieten van soep, aperitief, frietjes met alles er op en er aan, dessert, cake & koffie. De ideale start van de dag. Vanaf 14u is iedereen welkom op het terrein van OC Cirkant en kan men ook deelnemen aan de ‘Binnen & Buiten fotozoektocht’. Een wandeling van 4 km met toffe doe-opdrachten voor jong en oud, op en rond het domein van OC Cirkant. Ondertussen kan men op het domein ook genieten van een drankje, huisgemaakte limondaes of een pannenkoek aan de gezellige bar. De optredens van accordeonist Wilfried Declerck & de Aartrijkse Fanfare Hogerop zorgen voor een vrolijke noot. De kinderen worden verwend met een gekkekapselstand, Tovertafel, springkasteel, workshop kinderdans & ambiancetheater en nog veel meer! Kortom het wordt een uniek evenement.
Wil je meer weten over ‘Binnen en Buiten’ of inschrijven voor de fietssmoefeltocht? Neem dan zeker een kijkje op www.occirkant.be/benb of neem contact op 050 20 90 32 of via info.occirkant@fracarita.org. Locatie: OC Cirkant – Aartrijksestraat 77 – 8211 Aartrijke.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.