Home > O-Forty in Oostkamp organiseert donderdag afterwork Kerstmarkt voor Warmste Week

O-Forty in Oostkamp organiseert donderdag afterwork Kerstmarkt voor Warmste Week

Geschreven op 11 december 2023 om 09:30 door Mario De Wilde

Na de succesvolle editie van vorig jaar, waarbij de organisatoren enkele honderden mensen verwelkomden en een cheque van € 4000 mochten overhandigen aan De Warmste Week (zie foto van vorig jaar), hebben verschillende bedrijven in het kantorencomplex O-Forty in Oostkamp de koppen opnieuw bij elkaar gestoken om deze gezellige actie voor het goede doel in elkaar te steken.

Komende donderdag 14 december organiseren ze een afterwork Kerstmarkt met muziek, food, drinks en een op en top cosy kerstsfeer. De opbrengst gaat naar De Warmste Week, die dit jaar in het teken staat van opgroeien zonder zorgen. Niet alleen werknemers die in O-Forty werken, ook familie, vrienden, buren, worden van harte welkom geheten.

· Datum: 14 december 2023

· Tijd: 17:30 – 23:00

· Locatie: O-Forty Oostkamp (Kapellestraat 138 – blok B – event space)

O-Forty is gloednieuw kantorencomplex ontwikkeld door de Oostkampse projectontwikkelaar Global Estate Group. Sinds 2021 zijn de eerste vijf kantoorgebouwen helemaal afgewerkt, en intussen zijn ze ook volledig ingevuld: een 16-tal bedrijven namen hier hun intrek, goed voor ca. 560 werknemers. De bouw van de laatste drie blokken F, G en H is volop bezig en zal afgewerkt zijn tegen eind 2024. Het was de ambitie van de ontwikkelaar om een innovatieve, inspirerende en verbindende campus te creëren, en dit initiatief bewijst dat deze opzet geslaagd is.

Dit evenement wordt georganiseerd I.s.m. Bright Potentials, DemiMaison, HUSWELL, Winesbyanton, Daikin Europe, DEMA Group, Global Estate Group, Deloitte, Cercle Brugge, Sonical, Citymesh, LCP, FM PRODUCTIONS en The Streetfood Company.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.