Home > Noordzee Vliegclub en Luchthaven Oostende-Brugge bedanken Oostends zorgpersoneel met een gratis vlucht

Noordzee Vliegclub en Luchthaven Oostende-Brugge bedanken Oostends zorgpersoneel met een gratis vlucht

Geschreven op 17 augustus 2022 om 11:17 door Mario De Wilde

De Noordzee Vliegclub en de Luchthaven Oostende-Brugge zullen 72 zorgmedewerkers een gratis vlucht aanbieden boven hun eigen streek. De luchthaven en de vliegclub willen op die manier het zorgpersoneel bedanken voor hun uitzonderlijke inzet tijdens de covid-19 pandemie. De coronaperiode heeft een enorme impact gehad op de volledige samenleving. Ook het zorgpersoneel heeft twee zware jaren achter de rug. De uitzonderlijke inzet en energie van zorgmedewerkers kan tot op vandaag rekenen op veel respect en dankbaarheid bij de volledige bevolking.

Ook de Noordzee Vliegclub en Luchthaven Oostende-Brugge willen hun dankbaarheid uiten. Hiervoor lanceerde de Noordzee Vliegclub een oproep bij haar piloten om een vlucht over de eigen streek te schenken aan het Oostendse zorgpersoneel. Het initiatief blijkt een enorm succes te zijn, want maar liefst 70 zorgverleners van de Oostendse ziekenhuizen AZ Damiaan en AZ Sint-Jan Campus Henri Serruys zullen de kans krijgen om mee te vliegen. De vluchten zullen plaatsvinden in september en oktober 2022.

Pieter Vanhessche (Noordzee Vliegclub): “Onze club is blij dat ze haar steentje kan bijdragen aan de erkenning van het zorgpersoneel. Ze hebben ongelofelijke inspanningen geleverd voor de samenleving en dat verdient alle erkenning. We mogen als samenleving fier zijn op hun prestaties.”

Eric Dumas (CEO Luchthaven Oostende-Brugge): “De zorgmedewerkers hebben de afgelopen jaren uitzonderlijke inzet getoond tijdens het bestrijden van de corona pandemie. Het is tijd om hen daarvoor te bedanken. Met een gratis rondvlucht vanop onze luchthaven hopen we het zorgpersoneel een fijne ontspanning te kunnen aanbieden. Onze luchthaven is

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.