Home > Nog tot einde februari kan men in Oostende gebruikmaken van deze mobiele beweegbank

Nog tot einde februari kan men in Oostende gebruikmaken van deze mobiele beweegbank

Geschreven op 15 januari 2024 om 09:26 door Mario De Wilde

Sinds vorige week kun je naast het AZ Oostende in de wijk Konterdam een mobiele beweegbank van Stad Oostende uittesten. Hiermee wil de stad sport voor iedereen toegankelijk maken en voorbijgangers uitnodigen tot meer beweging. De multifunctionele zitbank staat er nog tot eind februari. Nog tot eind februari 2024 vind je een mobiele beweegbank nabij AZ Oostende in de wijk Konterdam.

De mobiele beweegbanken bieden een zitplaats voor wie even wil uitrusten, maar zijn vooral bedoeld om er lichaamsversterkende oefeningen op uit te voeren. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden, zowel onervaren tot geoefende sporters kunnen op eigen tempo aan de slag met de eenvoudige oefeningen die op de bank afgebeeld worden. Via de QR code krijg je toegang tot de gratis app die meer dan 250 oefeningen bevat voor elk sportniveau.

De keuze voor de locatie (AZ Oostende) is niet toevallig. Deze samenwerking onderstreept het belang van bewegen en het effect op onze fysieke maar ook mentale gezondheid. In november werd een tijdelijke beweegbank geplaatst in sportpark De Schorre. In maart en april verhuist de beweegbank naar de wijk Raversijde.

Alle informatie is te vinden op www.oostende.be/beweegbank

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.