Home > Nog tot 9 juni 2024: ‘Ruimte zkt Kunstenaar’ in Blankenberge

Nog tot 9 juni 2024: ‘Ruimte zkt Kunstenaar’ in Blankenberge

Geschreven op 7 mei 2024 om 09:38 door Mario De Wilde

Van 4 mei tot 9 juni 2024 opent exporuimte De Meridiaan de deuren voor de tentoonstelling Ruimte zkt kunstenaar. Zeven lokale kunstenaars krijgen er de kans om hun werken te tonen aan het publiek. Of het nu gaat om fotografie, beeldhouwwerken, schilderkunst of multimediale creaties, de diversiteit en creativiteit van het lokale talent zal zeker verrassen.

Kathy Kamoen, schepen van Cultuur: “CC Blankenberge brengt op deze bijzondere tentoonstelling zeven getalenteerde lokale kunstenaars samen. De expo Ruimte zkt kunstenaar toont aan dat Blankenberge barst van het creatieve talent. De werken variëren van schilderijen tot foto’s, beeldhouwwerken, comic art en keramiek. Elk kunstenaar heeft een eigen unieke stijl, van realistisch tot abstract, maar allen delen ze dezelfde passie en talent die ze willen delen met het publiek.”

Ruimte zkt kunstenaar loopt nog tot en met zondag 9 juni in exporuimte De Meridiaan (Casinoplein). Open van woensdag tot zondag, telkens van 14 tot 17 uur. Feestdagen gesloten. De toegang is gratis.

Kunstenaars: Alain De Caluwé (keramiek), Ann Declerck (fotografie), Brent Bourguignon (comic art), Chiara Labbadia (schilderkunst), Michel Vileyn (fotografie), Oleksandr Rumyantsev (schilderkuns), Ralph Hauser (beeldhouwkunst). Meer info op www.ccblankenberge.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.