Home > Nieuwpoort rolt dit weekeinde de rode loper uit voor Belgian Boat Show Float

Nieuwpoort rolt dit weekeinde de rode loper uit voor Belgian Boat Show Float

Geschreven op 18 oktober 2019 om 08:16 door Gino Ester

Belgian Boat Show Float is van Breskens naar Nieuwpoort opgeschoven. Deze West-Vlaamse havenstad is bezit een van de grootste jachthavens van Europa. Het is een belangrijk centrum voor de watersport en de pleziervaart in de Lage Landen. Dit leukste pleziervaartevenement heeft hier dit jaar plaats in het weekend van 19 en 20 oktober. Het biedt ongeëvenaarde troeven voor zowel geïnteresseerde instappers als ervaren jachtlui. De beproefde formule van vele kajuitjachten en RIBs aan de steigers in het water en een uitgebreid gamma aan professionals op het vlak van accessoires, kleding, binnen- en buitenboordmotoren, doe het zelf- en onderhoudsmateriaal en veel meer staan in twee grote tenten op het schiereiland tussen de twee jachthavens en de vaargeul naar zee. Daarnaast zijn de belangrijkste vaar en zeilscholen erbij die in primeur hun aangepaste opleidingsprogramma’s voorstellen. Die sluiten aan bij de nieuwe Belgische pleziervaartreglementering. Ook vaarreisoperatoren ontbreken niet. Een kleine greep uit de jachten die aan de steigers van de jachthaven zullen gepresenteerd worden.

Fairline motorjachten: de F48 en de F33, Linssen yachts, Sea Ray en Cobalt boats, Regal sportboats en cruisers, Quicksilver boats, Mastercraft ski- en wakeboard boten, talloze RIBS en opblaasboten, waaronder nieuwe van Brig, Zodiac en vele andere merken, de Victoria sloepen, Bénéteau en Jeanneau motor- en zeiljachten, de Lagoon 42’ kajuitcatamaran, de Dufour 56’, Domani zeiljachten -made in Belgium-. Maar ook Viko zeiljachten, Azuree yachts, … Bovendien zijn er maar liefst vijf klassieke schepen te bewonderen. Diverse verdelers zijn nog in onderhandeling om nog meer jachten ter beschikking te hebben. Volg dus het Belgian Boat Show nieuws op de website en op Facebook en laat u verrassen.
Beleving
Op Belgian Boat Show Float kan je op alle aangemeerde jachten opstappen en rondkijken. Laat je betoveren door het comfort aan boord.
Geniet van spektakel in de demozone van het freestyle jetskiën met wereldkampioen Niels Willems en Fly Boarding van Flyboard Vlaanderen of Jet Pack capriolen van Knokke Boat. Scheep in voor de vaarclinics met motorboten en zeiljachten en maak je keuze welke vaarstijl het beste bij jou en je gezin past. Er zijn ook RIB rondvaarten. Stap eens aan boord van een pur sang wedstrijdjacht en krijg een antwoord op de prangende vraag of de competitie ook iets voor jou is. Presentatieplein: een zone voor informatieve lezingen ondermeer over hoe je een boot koopt en wat er bij komt kijken en natuurlijk de ins en outs van de nieuwe Belgische pleziervaartreglementering.

Belgian Boat Show Float weekend arrangement Nieuwpoort
Waarom zou je het bezoek aan de Belgian Boat Show Float niet combineren met een weekendje aan zee? De gastvrije Vlaamse westkust heeft immers heel wat typische charmes, van de duinen en Noordzeenatuur tot een onovertroffen gastronomie voor elk budget.
Je wordt verwacht aan de Belgian Boat Show Float Infostand voor deze weekend arrangementvouchers:
• Gratis degustatie van voluptueuze oesters op de stand van de oesterbeurs in de Belgian Boat Show Float Tent
• Gratis bezoek aan de Oesterbeurs met een veerboot of een treintje vanuit Belgian Boat Show Float. Extra glas wijn bij bestelling van een heerlijk gerecht in dit oesterfeest.
• Verrassingsgadget op de stand van Toerisme Nieuwpoort op Belgian Boat Show Float
Geniet ook van het Belgian Boat Show Float voorkeurtarief bij het IBIS Styles Hotel

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.