Home > Nieuwe website Ter Groene Poorte brengt oud-leerlingen in kaart (en dat zijn er flink wat…)

Nieuwe website Ter Groene Poorte brengt oud-leerlingen in kaart (en dat zijn er flink wat…)

Geschreven op 14 september 2018 om 09:14 door Mario De Wilde

Met de start van het nieuwe schooljaar heeft Ter Groene Poorte een vernieuwde website online geplaatst. Naast een volledige nieuwe look en feel, informatie over de opleidingen en de faciliteiten van de school wordt er ook uitgepakt met een nieuwe tool om oud-leerlingen met een eigen zaak op te zoeken. “Op die manier willen we de binding met onze oud-leerlingen nog versterken”, vertelt Iris Cornette, algemeen directeur Ter Groene Poorte.

Ter Groene Poorte geeft jaarlijks een boekje uit met alle namen en adresgegevens van oud-leerlingen met een eigen zaak. “Nu gaan we nog een stukje verder”, vult Cornette aan. “Onder de rubriek Kenniscentrum – oud-leerlingen kunnen bezoekers een postcode of gemeente invullen. Als resultaat krijgen ze dan een bakkerij, slagerij of restaurant van een oud-leerling. Handig want we kregen vaak de vraag van ouders of sympathisanten of we een overzicht hebben van onze afgestudeerde leerlingen met een zaak.”
De database probeert zo actueel mogelijk te zijn en wordt regelmatig aan een update onderworpen. “Als oud-leerlingen merken dat ze er niet tussen staan, mogen ze ons altijd een bericht sturen via het contactformulier op de website. Op die manier kunnen we steeds vollediger zijn in het aanbod op de site. Wij zien het als een soort respect naar onze oud-leerlingen toe. Zij zorgen er tenslotte voor dat het gastronomische landschap in Vlaanderen voor een stuk uitgetekend wordt.”

Info op: https://www.tergroenepoorte.be

1 reactie

Martine Temmerman
Geschreven op 2022-12-05 16:42:22
Geachte . Mijn zoon die in 1993 is overleden is was bij jullie leerling 91,92 1993 nu was mijn vraag of er geen klasfoto bestaat hij volgde bakkerij Alvast bedankt als er iets zou te vinden zijn De ouders van de neef stefaan geboren 16091970

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.