Home > Nieuwe regeling voor afspraken in recyclagepark in Knokke-Heist positief onthaald

Nieuwe regeling voor afspraken in recyclagepark in Knokke-Heist positief onthaald

Geschreven op 3 mei 2024 om 07:52 door Mario De Wilde

Sinds de introductie van het reservatiesysteem op het recyclagepark, waarbij je op dinsdag, woensdag en zaterdag een afspraak moet maken voor een bezoek aan het park in Knokke-Heist, hebben meer dan 1000 gebruikers vlot hun weg gevonden naar de reservatietool. Uit een tussentijdse evaluatie blijkt dat ongeveer 25% van de reserveringen vooraf wordt gemaakt, terwijl 50% de dag zelf gebeurt. Dit bewijst dat de gebruikers openstaan voor innovatie. De medewerking en het begrip van de inwoners hebben een enorme impact gehad op de verbeteringen die zijn doorgevoerd.

Niet alleen heeft de invoering van het afsprakensysteem geleid tot een vlottere afvalverwerking, maar ook tot een veiligere omgeving op en rond het park. Dankzij de spreiding van bezoekers kunnen de parkwachters bovendien een betere dienstverlening bieden, wat resulteert in een aangenamere ervaring voor alle bezoekers.

Praktische informatie over het reservatiesysteem voor het recyclagepark in Knokke-Heist:
Je kunt sinds dinsdag 2 april 2024 een tijdslot reserveren voor je bezoek op dinsdag, woensdag en zaterdag via https://knokke-heist.mijnrecyclagepark.be met behulp van je toegangskaartnummer.

Voor meer informatie en handige tips voor een vlot bezoek aan het recyclagepark kun je terecht op de website van AGSO Knokke-Heist: https://www.agsoknokke-heist.be/afval/recyclagepark

Het recyclagepark van Knokke-Heist blijft streven naar een hoogwaardige dienstverlening, en dit nieuwe afsprakensysteem is een stap in de richting van een geoptimaliseerde gebruikerservaring.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.