Home > Nieuwe opleiding Corporate Vitality Manager bij Syntra West

Nieuwe opleiding Corporate Vitality Manager bij Syntra West

Geschreven op 4 juni 2024 om 07:02 door Mario De Wilde

Syntra West kondigde zopas de lancering aan van de nieuwe opleiding “Corporate Vitality Manager”. Meer relevant dan ooit richt deze opleiding zich op het bevorderen van welzijn en vitaliteit binnen organisaties. Spildocent wordt Niki Mistiaen, eerder ook happiness advisor bij TVH. In een tijd waarin organisaties geconfronteerd worden met uitdagingen op het gebied van vitaliteit en welzijn, biedt de opleiding “Corporate Vitality Manager” een uitgebreid inzicht in hoe bedrijven een gezonde en vitale bedrijfscultuur kunnen creëren en behouden. “Met een focus op praktische vaardigheden en strategisch beleid, biedt deze opleiding professionals de tools die ze nodig hebben om effectief te reageren op de behoeften van hun organisatie en medewerkers”, aldus Tom Vandecasteele, Productmanager Sport & Gezondheidsopleidingen Syntra West.

Niki Mistiaen, de spildocent van de opleiding, kan o.a. putten uit haar uitgebreide ervaring als voormalig trekker van het Global Nudge Team bij TVH als happiness advisor en als docent psychologie en psychopathologie bij Syntra West. Over de relevantie van de opleiding verklaarde ze: “In een tijd waarin stress en burn-out een toenemende zorg zijn, is het essentieel voor organisaties om te investeren in het welzijn van hun medewerkers. De opleiding ‘Corporate Vitality Manager’ biedt professionals de nodige kennis en vaardigheden om hieraan tegemoet te komen en zo een positieve impact te hebben op zowel individuen als organisaties.”

De opleiding behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder belangrijke uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd op het gebied van vitaliteit en welzijn, zoals de rol van leiderschap bij het creëren van een gezonde bedrijfscultuur, en effectieve strategieën voor het bevorderen van welzijn binnen organisaties. Foto Pixabay

Welkom alvast tijdens de infodag op wo 26 juni (14u-2u), meer info op www.syntrawest.be/infodagen

De opleiding Corporate Vitality Manager gaat van start vanaf 27 september en wordt telkens op vrijdag aangeboden op campus Roeselare van 09u tot 12u en van 13u tot 16u30.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.