Home > Nieuwe fitstudio doet volgende week zijn intrede in Ieper

Nieuwe fitstudio doet volgende week zijn intrede in Ieper

Geschreven op 4 april 2019 om 20:24 door Mario De Wilde

Tineke Holvoet, een enthousiaste dame van bijna 30 jaar, geeft al sinds 2014 verschillende sportlessen. Ooit startte ze in Kortrijk, maar sinds ze ook privé is neergestreken in Ieper, start ze met heel veel goesting in het hartje van deze stad. Meer specifiek in de Rijselstraat 27b. Er zullen lessen gegeven worden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (mét apero). Het aanbod bestaat uit Pilates, BBB en Kettlebell. Drie verschillende workouts, allen met hetzelfde doel: de algehele gezondheid verbeteren terwijl er plezier wordt gemaakt. “De beste resultaten worden bereikt als je ook echt geniet van wat je doet, daarom staat ‘fun’ altijd hoog op het lijstje wanneer ik de lessen samenstel. Ook het sociale aspect vind ik hierbij belangrijk. De resultaten? Die komen vanzelf.”- Tineke Holvoet.
In het dagelijkse leven is Tineke ook nog marketing manager, maar sinds 2009 is ze gebeten door sport, en het liefst van al geeft ze die verslaving zo veel mogelijk door. Dat doet ze ook aan de hand van de blog op haar website waar ze tips en inzichten deelt. Tineke Holvoet zal het tweedelige pand betreden vanaf 15 april, samen met haar partner Mathieu Castelein, die daar zijn beroep als architect zal uitoefenen.
Voor meer info over Fitclass Tineke: www.tinekeholvoet.be

4 reacties

Francine
Geschreven op 2019-04-12 08:44:19
Goedemorgen, Lees net dat je start met Pilates, super. Ik volgde paar lessen in dublin en vind dit geweldig. Wanneer start je met de lessen? Martine en.ikzelf komen ze graag volgen. Vdg Francine
Anne
Geschreven op 2019-04-05 08:13:10
Wauw...veel succes Ik zal zeker eens komen x
Jenna
Geschreven op 2019-04-05 08:01:25
Heel veel succes en geniet ervan. X
Martine Voet
Geschreven op 2019-04-05 07:36:07
Tineke Ik wens je heel veel succes met je fitstudio in Ieper. Martine

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.