Home > Nieuwe en 16de standplaats in Brugge voor Cambio op de Potterierei

Nieuwe en 16de standplaats in Brugge voor Cambio op de Potterierei

Geschreven op 29 november 2018 om 18:38 door Mario De Wilde

Vanaf nu kan je in Brugge terecht op de nieuwe standplaats Potterierei. Daar heeft de 16e cambio deelwagen in Brugge z’n stek gevonden. Zo hebben ook Sint-Gillis en Sint-Jozef een cambio deelwagen binnen bereik. Cambio autodelen is een eenvoudige formule waarbij op verschillende, vaste standplaatsen in de stad auto’s ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker ermee weg kan. Als je weinig rijdt, is autodelen een stuk goedkoper dan een eigen wagen.

Geen investeringskosten
Je hoeft geen investeringskosten te doen voor een nieuwe wagen. De cambiowagens zijn omnium verzekerd. Onderhoud en herstellingskosten zijn in de prijs inbegrepen. Je bent verlost van de jaarlijkse autokeuring.
Op o.a. volgende locaties vind je cambiowagens:
Sint-Jansplein
P Centrum Station (twee wagens waaronder een kleine bestelwagen)
Stationsparking kant Sint-Michiels
Gentpoort
Bapaumeplein
Werfplein
Canadaplein
Gaston Roelandtsplein
Graaf Visartpark

Potterierei

Een simulatie heeft uitgewezen dat iemand die 4.000km per jaar rijdt, 150 euro per maand bespaart. Jaarlijks kan je zo 1.800 euro sparen. Wie ongeveer 10.000 km per jaar aflegt met de wagen, is goedkoper af met cambio autodelen.
Zowel bestaande als nieuwe klanten die een betalend jaarabonnement van De Lijn hebben, kunnen voor een jaar een gratis abonnement aanvragen op cambio-autodelen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.