Home > Nieuw clublokaal voor Brugse Ijsberen en Flyball Club

Nieuw clublokaal voor Brugse Ijsberen en Flyball Club

Geschreven op 24 januari 2022 om 11:13 door Geert Demuynck

Sedert enige tijd kunnen de Brugse Ijsberen en de Brugse Flyball Club K-Otic Flyers gebruik maken van een nieuw clublokaal op de terreinen van De Koude Keuken in Sint Andries.

Het lintje werd doorgeknipt door schepen van sport Franky Demon. “We spreken hier van een subsidie van 93000 euro maar ook de Brugse Ijsberen hebben hun steentje bijgedragen”, vertelt hij. “Ook de K-Otic Flyers kregen een subsidie van 5000 euro voor hun opberghokken en daarnaast is er ook werk gemaakt van een steiger in de zwemvijver waarvoor er 12.000 werd uitgetrokken.”

Voorzitter Koen Kerckhove van de Brugse Ijsberen was een opgetogen man. “Nu beschikken wij over een schitterende accomodatie met een eigen clublokaal en eigen kleedkamers. De bouw van deze gebouwen heeft ook een aantal nieuwe vrienden opgeleverd van de Flyballclub. Dit wordt een geslaagde samenwerking. Let op, wij hebben met een slordige 40.000 euro ook diep in onze clubkas moeten duiken om het financiële plaatje te doen kloppen. Maar het wordt schitterend”, besluit hij breed lachend.

Ook Filip De Witte van de K-Otic Flyers is een heel tevreden voorzitter. “Wij hebben ons voorgenomen om de oude gebouwen verder af te breken en zeker nog eens de handen uit de mouwen te steken om de omgeving buiten op te frissen. Onze nieuwe berging is praktisch klaar en daar zijn wij natuurlijk uitermate tevreden mee”, besluit hij.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.