Home > Nicolas Bauwens uit Rekkem ontpopt zich steeds meer als populair komiek

Nicolas Bauwens uit Rekkem ontpopt zich steeds meer als populair komiek

Geschreven op 19 februari 2020 om 10:40 door Mario De Wilde

Een portie grapjes, toffe sketches en originele video’s gaan er op onze redactie steeds in als pap. En dan is het altijd leuk te weten dat er in onze provincie beginnende artiesten de ambitie hebben om een komedieloopbaan uit te bouwen. Neem nu Nicolas Bauwens uit Rekkem. We laten de man zelf aan het woord: “Ik ben geboren in Kortrijk op 27 mei 1986, woon momenteel in Rekkem en ging naar school in St Lucas in Menen. Mijn vrienden vinden mij grappig en moedigden mij aan om video’s te maken op YouTube & Facebook. Ongeveer een jaar geleden heb ik dus geïnvesteerd in een camera en wat belichting. Sommige video’s zijn sketches, andere dan muziekvideo’s. Af en toe verkleed ik mij in allerlei grappige figuren. Ik praat daarbij over zowat alles: over mijn school, mijn vrienden, de klikspanen, de vroegere relaties enz. Alledaagse dingen dus. Ik dans alsof er niemand kijkt en zing alsof er niemand luistert. Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven en de mensen die ik tegenkom. Het decor bestaat uit een grote kast met films, games en actiefiguren uit mijn jeugd. Ik ben een grote filmliefhebber en droom om ooit zelf in een film te mogen spelen. Ik krijg veel positieve reacties en mag nu en dan het voorprogramma doen van comedians met meer ervaring. Die me dan ook tips geven. Momenteel heb ik 19 video’s en massa’s ideeën voor de volgende video’s. Mensen mogen mij altijd contacteren om samen te werken. En alhoewel ik een aparte humor heb hoop ik dat de mensen toch eens mijn video’s willen bekijken.”

facebookpagina waar ik vanalles post : https://www.facebook.com/BauwensNicolas/

-enkele video’s

https://www.youtube.com/watch?v=aPZZs5kHJIE&t=100s
https://www.youtube.com/watch?v=vYre0s8Tdv0&t=13s
https://www.youtube.com/watch?v=Ku6Xoa11kGE&t=2s

1 reactie

annemie loosvelt
Geschreven op 2020-07-15 10:24:11
nooit verwacht! succes!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.