Home > Nadine Vannieuwenhuyssen en Luc Bondroit uit Knokke-Heist zijn een halve eeuw getrouwd!

Nadine Vannieuwenhuyssen en Luc Bondroit uit Knokke-Heist zijn een halve eeuw getrouwd!

Geschreven op 1 augustus 2022 om 09:19 door Mario De Wilde

Onlangs vierden Nadine Vannieuwenhuyssen en Luc Bondroit hun vijftigste huwelijksverjaardag. Een gouden jubileum, proficiat! Schepenen Anne Vervarcke-Pattyn en Annie Vandenbussche feliciteerden het koppel namens het gemeentebestuur met een champagnebox.

Luc en Nadine leerden elkaar kennen in de Barc’ a Jack in Zeebrugge, nog wel bekend bij de oudere Knokke-Heistenaren, en namen meteen een hoge vlucht samen. Luc was namelijk piloot bij Sabena. Eerst vloog hij voornamelijk de korte afstanden. Later kwamen daar ook langere afstanden bij en werd hij ook directeur van de vliegschool. Na Sabena ging Luc aan de slag als instructeur-examinator van piloten met zijn eigen bedrijf waar hij nog altijd actief is en nog regelmatig line checks en ferry flights op Airbus maakt.

Ook Nadine werkte één jaar in de luchtvaartwereld als stewardess. Met de komst van de kinderen werd Nadine fulltime mama. Luc en Nadine kregen namelijk drie kinderen: Geraldine, Anthony en Anouk. Via Anthony en zijn vrouw Ine hebben ze ook 2 kleinkinderen: Lily Rose en Ella June. De reismicrobe zit duidelijk in de familie want Anthony is ook piloot geworden en is commandant op Boeing 747 bij Cargolux, Geraldine werkt bij Jan De Nul en Anouk runt haar eigen mediabedrijf “Nuevo” in Dubai.

Na het werk proberen Luc en Nadine zoveel mogelijk te genieten van het leven. Ze gaan graag op reis maar genieten er ook van om de kleinkinderen van school af te halen. Luc zeilt graag. Het koppel heeft een zeilboot in Zeebrugge liggen waar ze vroeger veel mee weggingen. Het Nieuws van West-Vlaanderen wenst het echtpaar een fijne huwelijksverjaardag en de wind in de zeilen!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.