Na de populaire Mister Spaghetti-restaurants nu ook een kookboek
Niemand zegt neen tegen een bord spaghetti, toch? Dat het een eeuwige crowd pleaser is, daar kunnen we niet omheen! De mogelijkheden zijn oneindig, want spaghetti is ongelooflijk veelzijdig. Dit boek geeft je maar liefst 60 recepten mee met verrassende combinaties die doen watertanden: van doodsimpele spaghetti bolognese tot de meest funky en ravissante culinaire revelaties. Ook allergeenvrije alternatieven komen bod! Wie dus een veggie, vegan, of glutenvrij dieet volgt, hoeft niet te vrezen. Mr. Spaghetti is een ode aan de overheerlijke slierten, en geeft antwoord op alles wat je ooit wilde weten over spaghetti. Géén traditionele Italiaanse sauzen, maar out-of-the-box, verrukkelijk eenvoudig en buitengewoon smaakvol.
Dit is het eerste kookboek van West-Vlaamse entrepreneurs Samuel Van Opdenbosch en Veerle Jacobs. Zij zijn de brains achter het razend populaire succesconcept Mister Spaghetti, dat ondertussen reeds 5 vestigingen kent (Kortrijk, Brugge, Roeselare, Antwerpen en Aalst) Hun gebundelde spaghettiwijsheden en tips and tricks zijn voor het eerst in boekvorm te verkrijgen. Samuel en Veerle geven graag hun 3 favorieten nl. Meet the balls, Samuels Healthy Carbonara en Bread & balls. Het boek ligt vanaf 11 maart in de winkels.