Home > Na de bekerstunt tegen Racing Genk verliest KV Oostende roemloos tegen Beveren: 0-2

Na de bekerstunt tegen Racing Genk verliest KV Oostende roemloos tegen Beveren: 0-2

Geschreven op 11 december 2023 om 07:59 door Mario De Wilde

De euforie van de uitschakeling van Racing Genk in de Beker Van Belgë werd gisteren in Oostende flink getemperd. Daar ontvingen de kustboys gisteren de Waaslanders uit Beveren. Iedereen hoopte dat men op de positieve flow zou verdergaan. Helaas. De eerste kans van de partij kwam al op naam van een bezoeker. Bossin maakte de schuiver van de Cukur onschadelijk. Net over het kwartier kwam een beter spelend Beveren op voorsprong wanneer Ismaheel onze thuisdoelman met een vluchtschot te grazen nam (0-1). Op het halfuur greep Vreven in. Medley moest naar de kant voor Berte, een meer aanvallend ingestelde speler. Met de rust in het zicht kregen onze kustboys een nieuwe klap te verwerken wanneer de ongedekte Hrncar onze doelman kansloos liet (0-2). Een matig spelende thuisploeg kon daar bitter weinig tegenover stellen want het kwam nauwelijks in de buurt van de bezoekende doelman, die werkloos toekeek.
Tijdens de rust bleef Amade in de kleedkamer voor Decoene. De ingevallen Fuentes kreeg een kansje maar hij kreeg de bal niet onder controle, terwijl Osifo de beste Oostendse kans kreeg maar op Reus besloot. In het slot van de partij besloot Fuentes op een verdediger, waarna de rebound door Atanga op een teruggekeerde verdediger werd geknald.

Doelpunten: 15′ 0-1 (Ismaheel), 39′ 0-2 (Hrncar)
Gele kaarten: 57′ Goncalves, 67′ VInck, 69′ Filipovic
Scheidsrechter: Dhr. Simonini Matonga
Ploegsamenstellingen:
KV Oostende: Bossin, WYlin, Vinck, Tanghe, Medley (31′ Berte), Van Daele, Osifo, Amade (46′ Decoene), Henderson (70′ Fuentes), Perez (62′ Hartwig), Musayev (70′ Atanga)
Invallers: Gabriël, Hammas, Fuentes, Berte, Atanga, Hartwig, Decoene
SK Beveren: Reus, Bateau, Luiz, Cukur (82’Coopman), Ismaheel (67’Koyalipou), Limbombe (82′ Wuytens), Salech (67′ Servais), Hrncar, Filipovic, Verstraete (91′ Geusens), Goncalves
Invallers: Deman, Koyalipou, Servais, Wuytens, Geusens, Coopman, Giorgi

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.