Home > myBike palmt nu ook vroeger Sportline-filiaal in aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis

myBike palmt nu ook vroeger Sportline-filiaal in aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis

Geschreven op 3 maart 2023 om 14:26 door Mario De Wilde

myBike.be BV uit Brugge, sinds december 2019 actief in de verkoop, herstelling en leasing van e-bikes uit voorraad, is na 3 jaar klaar voor een volgende stap in haar groei. De vennootschap, opgericht door de gekende fietsenmaker Koen Crappé en de broers Thibault en Dimitri Denoyel, breidt op die manier haar bestaande showroom uit door de ingebruikname van de naastgelegen, moderne showroom en verdubbelen zo hun winkeloppervlakte.

De huidige showroom wordt volledig gewijd aan het in West-Vlaanderen unieke myBike.be CARGO CENTER, hét gespecialiseerd testcentrum voor elektrische bak- en cargofietsen van meerdere merken, om zo dé specialist bij uitstek te vormen voor de ‘last-mile delivery’ in steden. In dit snel groeiend model wordt het laatste stukje transport naar de binnenstad verzorgd door elektrische cargofietsen. Een concrete oplossing dus voor wie toekomstgericht naar transport in steden of dichtbevolkte regio’s kijkt.
‘Onze start-up begon net voor de eerste lockdown en was dus meteen heel uitdagend’, vertelt Thibault Denoyel ons. ‘Na 3 maanden opening moesten we de deuren sluiten. Gelukkig beschikten we toen al over een uitgebreide website en konden we de gekozen fietsen aan huis leveren; we verkochten toen en ook na de lockdown massaal veel elektrische fietsen, een vliegende start’

‘Ondanks de turbulente economische situatie de laatste 3 jaar kunnen we nu trots zijn op ons netwerk van 5 myBike.be-winkels, die je naast Brugge ook in Eeklo, Gent, Lede en Temse vindt’ vertelt Koen Crappé. ‘Hoewel we over een ruime winkel kunnen beschikken, werd het toch een beetje krap en nemen we nu de ruimte waar Sportline zat in gebruik.’

‘Eigenlijk wordt de hele site waar we vroeger Renault Garage Denoyel uitbaatten, terug volledig door onszelf ingenomen.’ Vertelt Dimitri.

Ook het team groeide mee: naast de drie vennoten was ook Jan De Meester er van dag een bij, intussen versterkten ook Matthias Sieuw en Ian Van Landuyt de vaste ploeg waar ook Peter Fockaert bijspringt.
‘We zijn dan ook trots dat we in de ruimste elektrische fietsenwinkel van regio Brugge onze klanten optimaal zullen kunnen bedienen bij de zaken waar we voor staan: vanuit een rijke ervaring de klanten de beste begeleiding en ruimste keuze bieden bij de aankoop, leasing en ook herstelling van hun e-bikes die steeds direct uit voorraad worden geleverd’ aldus Koen.

Om dit te vieren organiseert myBike een feestelijke opendeurdag op zaterdag 11 en zondag 12 maart, waarbij verschillende fabrikanten aanwezig zullen zijn en de fietsen getest kunnen worden. We klinken er graag op met een glaasje. Iedereen welkom in de Maalse Steenweg 64, 8310 Sint-Kruis.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.