Home > MSC Virtuosa start deze winter met wekelijkse afvaarten uit Zeebrugge naar de parels van het Noorden

MSC Virtuosa start deze winter met wekelijkse afvaarten uit Zeebrugge naar de parels van het Noorden

Geschreven op 23 augustus 2022 om 10:00 door Mario De Wilde

MSC Cruises kondigde zopas een wijziging aan in haar Winter 2022/23 programma met de inzet van de MSC Virtuosa in Noord-Europa. MSC Virtuosa zal MSC Preziosa vervangen voor de ‘Parels van het Noorden’-cruises, een nieuwe winterroute die in 2021 werd geïntroduceerd. De zeven nachten durende cruises doen Hamburg aan in Duitsland; Rotterdam in Nederland; Le Havre voor Parijs in Frankrijk en Southampton voor Londen in het Verenigd Koninkrijk.

In januari biedt het schip een nieuwe epische reis van 19 nachten vanuit Zeebrugge voor zonaanbidders met aanlopen naar Casablanca/Marrakesh in Marokko, en drie van de populaire Canarische Eilanden – Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. Het schip vertrekt vanuit Zeebrugge op 10 januari en komt aan in Hamburg op 29 januari, waar gasten kunnen ontschepen.

MSC Virtuosa, het vierde schip van de Meraviglia-klasse en het tweede Meraviglia-plus schip, biedt nog meer openbare ruimte en kajuiten dan de vorige generaties en beschikt over enkele van de meest geavanceerde milieutechnologieën die vandaag beschikbaar zijn. Het schip heeft ook 11 Golden Pearls van Bureau Veritas gekregen voor zijn reeks innovatieve aspecten, waaronder milieubescherming en gezondheid en veiligheid.

Met 10 restaurants, 21 bars en lounges, en 5 zwembaden, is dit innovatieve 19-deks schip klaar om gasten te verwelkomen met het beste in de internationale keuken, entertainment van wereldklasse, ontspannende bars en lounges, een van de grootste winkelgebieden op zee, een spa en fitnesscentrum, een aquapark, en Kids Clubs voor peuters en tieners. Het paradepaardje van het schip is de iconische promenade van 112 meter lang met een prachtige verlichte koepel, die het sociale hart van het schip vormt.

Een van de hoogtepunten is de gloednieuwe MSC Starship Club, exclusief beschikbaar op de MSC Virtuosa, waar ’s werelds eerste humanoïde robotische barman, Rob genaamd, aanwezig is. Gasten uit België en Luxemburg zullen van dit uitzonderlijke schip en route kunnen genieten door dicht bij huis in Zeebrugge in te schepen. De haven van Zeebrugge is gemakkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto en biedt gratis parkeergelegenheid. MSC Cruises is ten slotte een van de weinige cruise rederijen die routes aanbiedt met vertrek vanuit de haven van Zeebrugge. Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux: “Ik ben zeer verheugd! Een cruise-vertrek uit Zeebrugge is echt uniek, en met de MSC Virtuosa brengen we bovendien een van de meest indrukwekkende MSC paradepaardjes naar België. Een weekje per cruise op city trip, varen op zee, en terwijl genieten van een maximum aanbod aan faciliteiten, entertainment en culinaire ontdekkingen: ideaal voor een weekje ertussen uit deze winter. Met z’n tweetjes of voor de hele familie.”

1 reactie

Ellen Haselaars
Geschreven op 2022-08-23 10:27:00
Fantastisch leuk artikel en interessant om te weten en om eventueel deze winter eens uit te proberen. :)

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.