Home > Mr Georges presenteerde deze namiddag de ambachtelijke geitenkaasjes van Frapa in Knokke-Heist

Mr Georges presenteerde deze namiddag de ambachtelijke geitenkaasjes van Frapa in Knokke-Heist

Geschreven op 29 juni 2019 om 20:50 door Mario De Wilde

Deze namiddag was het nog drukker dan anders aan de meterslange toog van Mr. Georges in het Delhaize-filiaal in Knokke-Heist. Reden was wellicht de proeverij van geitenkaasjes van Frapa die vandaag in het toch al omvangrijke delicatessengamma van Mr. Georges opgenomen wordt. Frank en Patricia van Kaasboerderij Frapa uit Kaprijke waren zelf ter plekke om de belangstellenden te laten proeven. Met de zomerse temperaturen smaken de afgeleide delicatessen nog lekkerder en dat waren ook de vele lovende reacties van de vele proevers….

Volgens traditioneel kaasambacht
Vandaag de dag presenteert Frapa kaasparels met kruiden, peperkoek met geitenkaas en rode biet, gewone of mini-spekkaasjes die kunnen gebruikt worden op de BBQ, gourmet, fondue of als aperitiefhapje, spreads als dip, broodbeleg, in aardappelbereidingen, soep of saus al dan niet met honing, kruiden, tomati, en mediterrané, home made yoghurt van geitenmelk in verschillende smaken, enz. Frank Van Kerschaever: “We hechten heel veel belang aan gezondheid. Daarom dat al onze kazen gemaakt zijn van gepasteuriseerde melk en vlogvrije (= alle grondstoffen die de dieren krijgen zijn vrij van genetische modificatie en zijn van Europese origine) melk.” Trouw aan het traditionele kaasambacht verwerkt de hele familie alles handmatig tot smaakvolle en authentieke geitendelicatessen.
Gezonde natuurproducten
Mr Georges liet, naar traditionele gewoonte, de verschillende geitenkaasvarianten proeven door het eigen team en de complimenten waren eensluidend positief. Vaak wordt de smaak van geitenkaas geassocieerd met een scherp trekje maar door de specifieke voeding die gegeven wordt en de bijzondere rijping, krijgen alle varianten een mild karakter, iets wat je niet terugvindt in een massaproduct. Door de enthousiaste reacties, aarzelde Mr. Georges geen moment om deze exquise en delicatessen en gezonde natuurproducten in het eigen gamma op te nemen. Laat vanaf nu je smaakpapillen volop verwennen met de bijzondere geitenkaasjes van Frapa….

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.