Home > Motortreffen van Foekes Motorvrienden Blankenberge schenkt cheque aan ’t Kinderpaleis

Motortreffen van Foekes Motorvrienden Blankenberge schenkt cheque aan ’t Kinderpaleis

Geschreven op 25 mei 2023 om 07:32 door Mario De Wilde

Op 1 mei vond de Coast Tour van Foekes Motorvrienden Blankenberge plaats. Het is een jaarlijks motortreffen waarbij een toeristische motorrit van ruim 160 kilometer wordt gereden. De opbrengst gaat naar een goed doel. Het event lokte meer dan 300 motards, ze zamelden dit jaar maar liefst € 1.250 in ten voordele van ’t Kinderpaleis. In het Kinderpaleis kunnen ouders terecht voor tweedehands kinderkledij en speelgoed. De winkel is gevestigd in het dienstencentrum de Bollaard. Het Kinderpaleis wil dit extra budget aanwenden voor het maken van geboortepakketten voor kinderen uit kwetsbare gezinnen.

Schepen voor Sociale Zaken, Annie De Pauw: “Voor kwetsbare gezinnen is zo’n geboortepakket een aangename aanvulling in de eerste periode na de geboorte van een kind. Het pakket bestaat uit de eerste uitzet en pampers. We bedanken organisator Marino Marysael uitdrukkelijk voor het mooie bedrag dat ze samen hebben verzameld!”

Eerder schonken ze al aanzienlijke bedragen aan SEA LIFE Rescue, vzw de Vrijwillige Blankenbergse Zeereddingsdienst, vzw Glek – Jeugdzorg, vzw Net en Men kanker/patiëntenvereniging, vzw Blankenberge voor Duchenne en vzw Pelicano. Het volgende motortreffen vindt plaats op 1 mei 2024. Meer info: https://www.blankenberge.be/t-kinderpaleis

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.