Home > Morgen opent de vernieuwde Colruyt in de Ruiterstraat in Blankenberge. Vanavond opendeur

Morgen opent de vernieuwde Colruyt in de Ruiterstraat in Blankenberge. Vanavond opendeur

Geschreven op 12 maart 2024 om 07:06 door Mario De Wilde

Morgen woensdag opent de vernieuwde Colruyt-winkel aan de Ruiterstraat de deuren. Naast de vernieuwde beenhouwerij ging er extra aandacht naar een efficiënte winkelinrichting en duurzaamheid. Klanten kunnen in Blankenberge opnieuw terecht bij Collect&Go. Met zijn 2.296 m² biedt Colruyt Blankenberge een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Jessie Vandenbon: “In de volledig vernieuwde beenhouwerij is de zelfbedieningstoog vervangen door doorzichtige, gesloten frigo’s die minder CO2 uitstoten. Aan het open atelier kunnen klanten de beenhouwers makkelijk aanspreken bij vragen of voor speciale bestellingen.” Ook het broodassortiment werd uitgebreid, en de winkel werd anders georganiseerd. Klanten kunnen daardoor nu nog efficiënter hun boodschappen doen in Blankenberge. Op de parking zijn 10 extra brede fietsrekken voorzien om (bak)fietsen veilig aan vast te maken.
Boodschappen bestellen bij Collect&Go
In Blankenberge kunnen klanten opnieuw terecht in het Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en kunnen hun boodschappen afhalen op het moment dat ze zelf kiezen.
Extra aandacht voor duurzaamheid
De winkel in Blankenberge heeft overal energiezuinige ledlampen die met een sensor werken. Zo besparen ze tot 30 % energie. De restwarmte van de koeling wordt gerecupereerd en door het ventilatiesysteem wordt maar liefst 75 % van de warmte hergebruikt. Op het dak van de winkel zorgen zonnepanelen voor groene stroom. Met al deze maatregelen wil Colruyt zijn energieverbruik optimaliseren en zijn CO2-impact verlagen.
Opendeuravond dinsdag 12 maart
Gerant Jessie Vandenbon: “Samen met mijn team van 54 medewerkers kijk ik ernaar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond vanavond van 17 tot 20 u. Tot dan!”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.