Home > Morgen is er de feestelijke opening van Graaf d’Ursellaan en esplanade Elizabetlaan in Knokke-Heist

Morgen is er de feestelijke opening van Graaf d’Ursellaan en esplanade Elizabetlaan in Knokke-Heist

Geschreven op 14 juli 2022 om 16:18 door Mario De Wilde

Morgen vrijdag 15 en zaterdag 16 juli worden de Graaf d’ Ursellaan en nieuwe ovonde en esplanade van de Elizabetlaan in Knokke-Heist feestelijk heropend. Het gemeentebestuur nodigt inwoners en bezoekers uit om deel te nemen aan de feestelijkheden in de vernieuwde Graaf d’ Ursellaan en Elizabetlaan. Morgen vrijdag 15 juli om 16 uur knipt het gemeentebestuur ter hoogte van de Serweytens de Mercxstraat het lint officieel door en wandelen de lokale mandatarissen de vernieuwde boulevard in onder muzikale begeleiding van de Almost Swinging Band. Tot 20.30 uur geven deze muzikanten het beste van zichzelf. Kinderen kunnen terecht bij de grimestand of de knutselmobiel.

Kinderanimatie en kermis
Zaterdagmiddag zetten we tussen 14 uur en 17 uur het feest verder met de muziek- en dansband ‘t Schoon Vertier en opnieuw heel wat kinderanimatie zoals grimeren, ballonplooien en creatieve activiteiten. Aansluitend kunnen jong en oud steeds een bezoekje brengen aan de zomerfoor op het Heldenplein.

Verkeersmaatregelen
Naar aanleiding van de festiviteiten geldt er op 15 en 16 juli parkeerverbod in de Graaf d’Ursellaan vanaf de Parkstraat tot aan het Heldenplein en in de Elizabetlaan vanaf het Heldenplein tot Vissershuldeplein. Op vrijdag 15 juli wordt de rijweg langs de wandelboulevard van de Graaf d’Ursellaan en Elizabetlaan (Helden- tot Vissershuldeplein) van 15 tot 21 uur ook volledig verkeersvrij gemaakt. Op zaterdag 16 juli is verkeer niet mogelijk van 13 tot 19 uur.

Aangezien ook de Zeedijk verkeersvrij blijft, zijn de zijstraten tussen de Zeedijk en de Graaf d’Ursellaan en tussen de Zeedijk en Elizabetlaan (van Heldenplein tot Vissershuldeplein) bijgevolg op vrijdag 15 juli van 15 tot 21 uur en op zaterdag 16 juli van 13 tot 19 uur niet met de wagen bereikbaar. Neem dus tijdig je voorzorgen!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.