Home > Morgen heropent deze ploeg haar Colruyt-winkel in Hooglede. Vanavond openingsfeest

Morgen heropent deze ploeg haar Colruyt-winkel in Hooglede. Vanavond openingsfeest

Geschreven op 7 mei 2024 om 07:20 door Mario De Wilde

Morgen woensdag 8 mei heropent de Colruyt-winkel in Hooglede zijn deuren. De winkel aan de Ieperstraat is uitgebreid tot 2.039 m2 en krijgt een groter aanbod producten. Bij de renovatie besteedde Colruyt aandacht aan een efficiëntere winkelervaring voor klanten én aan een duurzamere infrastructuur van de winkel.
Meer dan 2.400 extra producten
De vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen Hooglede is meer dan 350 m2 groter dan de vorige winkel en biedt klanten een uitgebreider assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Amelie Malfait: “Er komen zo’n 400 producten bij in ons assortiment voeding en zo’n 2.000 producten in ons assortiment niet-voeding. We hebben 10 extra diepvrieskoffers en in de vernieuwde beenhouwerij met open atelier kan je nu ook alle charcuterie en veggieproducten vinden.” Om het winkelen nog aangenamer en efficiënter te maken werd de winkelroute geoptimaliseerd.
Extra aandacht voor duurzaamheid
De winkel in Hooglede heeft overal energiezuinige ledlampen die met een sensor werken. Zo besparen ze tot 30 % energie. De restwarmte van de koeling wordt gerecupereerd en door het ventilatiesysteem wordt maar liefst 75 % van de warmte hergebruikt. In de beenhouwerij is er energiezuinige, gesloten koeling voorzien. Op het dak van de winkel zorgen zonnepanelen voor groene stroom. Met al deze maatregelen wil Colruyt zijn energieverbruik optimaliseren en zijn CO2-impact verlagen. Er is op de parking ook een laadpaal voor 2 elektrische wagens voorzien.
Collect&Go doet boodschappen voor jou
In Hooglede kunnen klanten ook opnieuw terecht in het vernieuwde afhaalpunt van Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest.
Opendeuravond op dinsdag 7 mei
Gerant Amelie Malfait: “We kijken er met het hele team naar uit om onze klanten opnieuw te verwelkomen. En we nodigen hen graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 7 mei van 17 tot 20 u.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.