Home > Morgen de Spirituele Expo van Bloom ontdekken in Brugge

Morgen de Spirituele Expo van Bloom ontdekken in Brugge

Geschreven op 29 februari 2020 om 11:10 door Mario De Wilde

Dit voorjaar staan de Spirituele Expo’s van Bloom, uitgever van het gelijknamige tijdschrift, weer op het programma van menig expohallen en andere zalen in Vlaanderen. Organisatrice (en tevens hoofdredactrice van het magazine) Eva Vanooteghem wil op deze manier de spirituele wereld toegankelijk maken voor alle lagen van de bevolking. Een gezonde dosis nieuwsgierigheid is vereist Steeds meer Belgen die voor persoonlijke of professionele problemen of keuzes staan, doen een beroep op de parapsychologie en spiritualiteit. Bovendien zijn deze fascinerende kennisdomeinen sterk aan het evolueren in een wereld waar verwarring troef is. De tijd waarin kwakzalvers de spirituele wereld overheersten, behoort gelukkig tot het verleden. Op de beurzen van Bloom is er enkel plaats voor experts met echte kennis van zaken, die met eerlijkheid en nauwkeurigheid de bezoekers benaderen. Mensen zoeken richting, antwoorden en willen het leven doorgronden, zeker in tijden wanneer alles steeds onzekerder wordt. Zij zijn bij ons op de juiste plaats, want het is meer dan in een glazen bol staren. Ook in de pseudowetenschappelijke leren is men onderhevig aan kennis, kunde en regels.

De Spirituele Expo’s vinden plaats over heel Vlaanderen, zodat iedereen kennis kan maken met het aanbod. Morgen zondag 1 maart zijn ze te vinden in De Polder in Brugge. Ook wie niet thuis is in het paranormale kan hier een boeiende dag beleven. Want Bloom trok deze beurzen open en maakte plaats voor alles wat te maken heeft met bewustzijn. Ook intuïtief schilderen, yoga, meditatie en zelfcoaching zijn zaken die je terug vindt tijdens dit event. Zo bieden we lezingen en workshops aan die gegeven worden door gerenommeerde gasten, zoals helderziende Naomi Apachi en kaartlegster Erna Droesbeke, en ervaren experts. Geen enkel onderwerp blijft onbesproken, we pakken elke keer uit met een divers aanbod, waardoor zowel de gepassioneerde astrologen als de bewuste man/vrouw die op zoek is naar alternatieve geneeswijzen niet op z’n honger blijft zitten. Om het volledige programma te raadplegen, kun je hier terecht: https://www.bloom.be/spirituele-beurzen/spirituele-beurs-brugge

30 jaar Spirituele Expo’s
In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze via: https://www.bloom.be/30-jaar-spirituele-beurzen-bloom.

Spiritualiteit in z’n totaliteit

De spirituele beurzen zijn toegankelijk voor iedereen, enkel een gezonde dosis nieuwsgierigheid is vereist. Nieuwsgierigen die antwoorden willen vinden op hun levensvragen kunnen ten rade gaan bij één van de vele consultanten, en ook reeds doorwinterde spiritueel begeesterde mensen die zich in een specifiek thema willen verdiepen vinden hier wat ze zoeken. Er zijn namelijk tal van verkoopstanden aanwezig die allerlei attributen aanbieden om thuis zelf aan de slag te gaan, zoals praktische en informatieve boeken, bijzondere edelstenen en unieke kaartensets. Wie kun je tijdens een beurs allemaal tegen het lijf lopen, vraag je? Kaartleggers, auteurs, pendelaars, gezondheidstherapeuten, helderzienden, chakra-specialisten, meditatie-goeroes, engelenbegeleiders, handlezers, energie-coaches… De enige manier om ze allemaal te ontdekken, is door eens langs te komen. Beleef het zelf!

Bezoeker aan het woord
Virginie G. “Ik kom heel graag naar de spirituele beurzen, zo vaak mogelijk. Kaarten leg ik zelf, ik ben vooral enorm aangetrokken door de vele verkoopstanden. Ik vind altijd wel iets leuks: nieuwe kaartensets, een mooie edelsteen, boeken waar ik nét naar op zoek ben of over onderwerpen waar ik nog niets van afweet… Een trouwe bezoekers, zo label ik mezelf!”

Interesse gewekt? Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.bloom.be/spirituele-beurzen

 

 

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.