Home > Moore Belgium versterkt verankering in West-Vlaanderen fors met integratie bedrijfsrevisoren

Moore Belgium versterkt verankering in West-Vlaanderen fors met integratie bedrijfsrevisoren

Geschreven op 17 december 2021 om 08:20 door Mario De Wilde

Moore vult een blinde vlek op de West-Vlaamse kaart door het samengaan met Certam Bedrijfsrevisoren. Moore Belgium krijgt er zo maar liefst 4 nieuwe kantoren in Vlaanderen en een 40-tal experten in bedrijfsadvies bij. Na de eerdere integratie van Flamand in Knokke en Mint Europe in Kortrijk betekent de komst van het Wevelgemse Certam een versterking van de lokale verankering en nabijheid bij de klantendoelgroep van mid-market bedrijven en KMO’s. Zij hebben steeds vaker nood aan 360° professioneel bedrijfsadvies op maat van hun grootte en aangepast aan hun specifieke eisen. Deze nieuwste bundeling van krachten met een toonaangevende speler in de audit en adviesmarkt kadert in de huidige expansiestrategie van Moore Belgium als grootste onafhankelijke Accounting en Consulting dienstverlener.

Tot midden 2020 was Moore Belgium voornamelijk vertegenwoordigd in de centrale driehoek tussen Antwerpen, Gent en Brussel, met daarnaast kantoren in de Vlaamse Ardennen, Herent en Hasselt. In 2021 realiseerde Moore een belangrijke uitbreiding van haar aanwezigheid in Limburg waar PKF-VMB en Meekers Accountants zich bij de groep aansloten, alsook in West-Vlaanderen met de komst van Flamand en Mint Europe. Met de komst van Certam heeft Moore nu ook vestigingen in Wevelgem, Waregem, Ieper en Brugge. De 40-tal medewerkers van Certam zijn voornamelijk actief binnen de domeinen van Audit en Tax & Legal services. Piet Dujardin en Kristof Planquette, Partners bij Certam Bedrijfsrevisoren: “Certam ontwikkelde zich op een aantal jaar tijd tot een belangrijke financiële dienstverstrekker in Audit en Tax & Legal advies. Inmiddels zijn wij klaar voor een volgende stap in ons groeitraject. In Moore vonden wij hiertoe de geschikte partner met een grote gelijkenis in bedrijfscultuur, die haar klanten centraal stelt en haar medewerkers de kans geeft zich te ontplooien. Hierbij blijven wij inzetten op een kwalitatieve, no-nonsense ondersteuning en begeleiding van onze klanten en zakenpartners”.
Lokaal 360° bedrijfsadvies
Met de integratie van Certam in Moore Belgium zetten de bedrijven een duurzame stap in de verdere groei voor hun eengemaakte onderneming door in te zetten op kennisgroei en ruimere carrièremogelijkheden voor hun medewerkers. Het bundelen van kennis, innovatie en ondernemerszin is een extra troef voor de mid-market en KMO-klanten die bij Moore bedrijfsadvies vinden, met expertise in fiscaliteit en vennootschapsrecht, revisoraat, accountancy, zakenadvies en data-analyse. Lokale Belgische spelers vinden op die manier een compagnon de route die volwaardig 360° bedrijfsadvies kan bieden op maat van hun grootte, projecten en noden.
“Door de krachtenbundeling met Certam bouwen we ons Moore verhaal zowel geografisch in West-Vlaanderen, als inhoudelijk qua expertise verder uit. Na onze vorige integraties in accounting & consulting ben ik zeer verheugd dat we nu ook onze Audit en Tax & Legal Services teams versterken. Deze nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat ons team alle groeikansen zal krijgen en we samen onze klanten nog beter verder kunnen helpen”, aldus Peter Verschelden, voorzitter van Moore Belgium

Over Moore Belgium
Moore Belgium is de grootste onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener in België met key-centra in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt en verschillende lokale vestigingen verspreid over Vlaanderen. Het bedrijf verwacht in 2021 een omzet van €88 miljoen te realiseren met een 795-tal medewerkers.
Moore Belgium ondersteunt als compagnon de route het groeitraject van kleine en middelgrote ondernemingen met diensten op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services. Als lid van Moore Global – één van de grootste accountancy- en consulting netwerken ter wereld – helpt Moore Belgium haar klanten bovendien in meer dan honderd landen.
Meer informatie over Moore Belgium op www.moore.be.

Over Certam Certam

Bedrijfsrevisoren is een multidisciplinaire revisorenkantoor, ontstaan in 2017 uit een samenwerking tussen Piet Dujardin, Kristof Planquette, Liesbet Vandenabeele en Jo Vandecasteele, waarbij zij beslisten de krachten te bundelen. Begin 2019 besloot Certam een partnerschap aan te gaan met het kantoor van Geert Van Ryckeghem en Marlène Lelieur, waardoor het kantoor verder werd uitgebreid en de regionale aanwezigheid nog werd versterkt. Het bedrijf verwacht in 2021 een omzet van ruim €6 miljoen te realiseren.
Meer informatie over Certam op www.certam.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.