Home > Mooi! in Eeklo viert vijf jaar ‘Mode van bij Ons’

Mooi! in Eeklo viert vijf jaar ‘Mode van bij Ons’

Geschreven op 7 februari 2019 om 16:04 door Mario De Wilde

Belgische mode is aan een opmars bezig! Er duiken steeds meer prachtige, creatieve en betaalbare Belgische modemerken op. Maar in een landschap vol internationale concurrentie en grote ketens is het zeker niet makkelijk om te overleven. Gelukkig zijn er ook steeds meer initatieven die Belgische labels een hart onder de riem steken en wint #ShopLocal aan aanhang. Twee Belgische modefans besloten vijf jaar geleden om daar ook zelf een steentje aan bij te dragen en openden Mooi! in Eeklo, een boetiek met enkel Belgische mode.

Trouw cliënteel
De zusjes Véronique en Anja Cromheecke beslisten exact vijf jaar geleden om een volledig nieuw carrièrepad in te slaan. Samen openden ze Mooi! in Eeklo, één van de zeldzame damesboetieks waar je uitsluitend Belgische modelabels vindt. Je kiest er uit zowel kledij, schoenen, handtassen als juwelen. Zowel gevestigde merken als Nathalie Vleeschouwer, Just in Case, Hampton Bays, Améline by Mayerline,…als startende labels zoals FAM & IMPREVU krijgen hier hun plaatsje.”De Belgische mode heeft zoveel in zijn mars: van klassiek pak tot hippe lange jurken en trendy accessoires. Waarom zou je het dan verder zoeken? Bovendien ben je dan ook zeker van een duurzaam en kwaliteitsvol product”, aldus de zusjes.  Ondertussen kunnen ze al rekenen op een trouw cliënteel, die hun eerlijk en persoonlijk advies ten zeerste apprecieert. De producten van Mooi! zorgen voor een frisse wind in je kledingkast, zijn betaalbaar en van topkwaliteit. “Wij zoeken voor elke gelegenheid de gepaste outfit die er niet alleen mooi uitziet, maar waarin men zich ook goed en comfortabel voelt. Een klant die terugkomt omdat ze zoveel complimentjes over haar nieuwe outfit heeft gekregen, dat geeft zo’n goed gevoel!”

Website: www.mooi-eeklo.be

Merken:
Kledij: Améline – Aymara – Chris Janssens – Dame Blanche – FAM – Hampton Bays – Imprevu – Just in Case – Magdalena – Nathalie Vleeschouwer – SVNTY (Maten: 36 tot 48)
Accessoires: Rindu – Kimchi – Chapter42 – Awardt – Détail Collection – Les Petits Bisous…

1 reactie

Marlies
Geschreven op 2019-02-07 16:17:31
Super artikel! Thumbs up voor de Belgische mode!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.