Home > Mohamed Khotta en Claudine Verstraete uit Knokke-Heist 50 jaar getrouwd

Mohamed Khotta en Claudine Verstraete uit Knokke-Heist 50 jaar getrouwd

Geschreven op 7 februari 2024 om 06:55 door Mario De Wilde

Op zaterdag 22 februari 2024 zal het precies 50 jaar geleden zijn dat Mohamed Khotta en Claudine Verstraete in het huwelijksbootje stapten. Afgelopen zaterdagavond vierden ze al hun gouden jubileum in De Zes Bochten. Burgemeester Jan Morbee en schepenen Bert De Brabandere en Tine Gobert feliciteerden het echtpaar namens het gemeentebestuur. Het koppel heeft 3 kinderen, Samia, Djamila en Karima en 5 kleinkinderen. Alle kinderen wonen in Knokke-Heist. Mohamed en Claudine zorgen supergraag voor hun allerjongste nakomelingen.

Mohamed werkte aanvankelijk al kok in een restaurant in het Franse Roubaix. Op een dag ging Claudine daar eten met een gezamenlijke vriendin. De vonk sloeg meteen over. Mohamed is later op bezoek gekomen in Knokke-Heist en is nooit meer teruggekeerd naar Frankrijk. Hij ging aan de slag als dokwerker tot hij uiteindelijk op pensioen moest. Claudine werkte op verschillende plaatsen zoals in een school en in Delhaize voor ze thuisbleef na de geboorte hun 3de kind.

Het Nieuws van West-Vlaanderen wenst Mohamed en Claudine nog veel gezonde en gelukkige jaren met hun kinderen en kleinkinderen!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.