Home > Moeilijk de deur uit? Samana brengt de boodschappen voor jou aan de deur

Moeilijk de deur uit? Samana brengt de boodschappen voor jou aan de deur

Geschreven op 16 januari 2019 om 16:02 door Mario De Wilde

Boodschappen aan de deur. Niet voor iedereen is dat weggelegd. Kan jij bijv. door een ziekte of een beperking zelf nog moeilijk boodschappen doen? Dan gaat de Samana Boodschappenlijn voor jou naar de supermarkt. Hoe werkt het? Heel simpel eigenlijk. Bel op een weekdag tussen 10.00 en 12.00 uur naar de Samana Boodschappenlijn: 0800 95 001. Een Samana-medewerker noteert wat je nodig hebt en vertelt onmiddellijk wat het je zal kosten. Een boodschapper contacteert je vervolgens om af te spreken wanneer hij de boodschappen kan leveren (niet noodzakelijk dezelfde dag). Bij levering betaal je de boodschappen cash aan de bezorger, de service is gratis.
Wil je zelf boodschappen meebrengen voor iemand? Registreer je als kandidaat-boodschapper op de website van Samana. Je houdt er een prettig gevoel aan over van iemand te helpen én je hebt een fijn contact met de buurt. Bovendien ben je door Samana verzekerd wanneer je de boodschappen haalt en levert, en is er een garantie dat de boodschappen betaald worden.
info: www.samana.be/boodschappenlijn, boodschappenlijn@samana.be, 0800 95 001

1 reactie

Devos Anne
Geschreven op 2021-04-03 12:36:30
Ik ben op zoek naar Flyers om enkele mensen in de buurt te kunnen helpen. Ze zijn niet meer mobiel en met Corona kunnen ze minder op hulp rekenen van familie. Die mensen die ik ken, zijn niet in het bezit van ICT. Waar kan ik Flyer van jullie afhalen of verkrijgen om die mensen misschien een hulpmiddel te geven. Mvg, Anne

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.