Home > Moederdagtip: kleur de koffiepauze roze met de X7.1 Deep Pink van illycafé

Moederdagtip: kleur de koffiepauze roze met de X7.1 Deep Pink van illycafé

Geschreven op 9 mei 2024 om 07:28 door Mario De Wilde

Nog enkele dagen scheiden ons van moederdag en op de redactie verzamelen we elke dag graag een nuttige en originele tip voor een last-minute geschenk. Wat dacht je bijv. van deze Iperespresso X7.1 Deep Pink? Welnu, illycaffè, wereldwijd marktleider in duurzame koffie van hoge kwaliteit, voegt nog een koffiemachine toe aan haar assortiment met de nieuwe Iperespresso X7.1 Deep Pink. Deze trendy hot pink limited edition van een van zijn populairste modellen, nu in een fluorescerende versie die zijn originaliteit en uniciteit benadrukt.

Met zijn vintage stijl, die doet denken aan de bewegingen van een ervaren barista, is de X7.1 de perfecte aanwinst voor elke keuken, en voegt zeker wat flare toe! De slanke rondingen doen denken aan die van vroege koffiemachines, maar hij is uitgerust met zeer geavanceerde technologie waarmee je in een handomdraai koffie en cappuccino bereidt dankzij de soft-touch knoppen. Met slechts één druk op de knop zet je elke keer weer een uitstekende espresso, van het eerste tot het laatste kopje, en een romige, dichte en fluweelzachte schuimkraag voor cappuccino.

Voor een zo eenvoudig mogelijke gebruikerservaring heeft de machine een analoog display met directe statusindicatie en een stoompijpje om melk op te schuimen en heet water te leveren voor het zetten van thee en andere infusies. De machine kan tot vier dranken achter elkaar zetten, waardoor wachttijden drastisch worden verkort. Tot slot garandeert het Iperespresso systeem een betrouwbare koffiekwaliteit, waardoor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden tot een minimum worden beperkt.

Het is niet alleen het technologische hart van de machine dat de X7.1 tot een uniek model maakt: hij is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, zoals de met de hand gepolijste stalen behuizing, en is ontworpen door de internationaal bekende architect en industrieel ontwerper Luca Trazzi om een perfecte mix van schoonheid en technologie te zijn, en is een designklassieker geworden dankzij zijn vintage look en zijn kenmerkende kronkelige lijnen.

De Deep Pink versie van de nieuwe X7.1 is verkrijgbaar via de illy e-shop en de winkels voor één merk (illy Caffè en illy Shop) voor de adviesprijs van € 199,00 en is inclusief een gratis “Iperespresso discovery kit” waarmee thuis koffiedrinken nog specialer wordt. Naast meer dan 20 verschillende single-dose Iperespresso capsules, bevat de kit ook twee transparante glazen koffiekopjes ontworpen door Matteo Thun die de crema van de espresso benadrukken en de ervaring nog unieker maken.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.