Home > Mobilhome van Bruggeling Anton serveert in Zuid-Frankrijk ultieme actieve surfvakantie.

Mobilhome van Bruggeling Anton serveert in Zuid-Frankrijk ultieme actieve surfvakantie.

Geschreven op 13 april 2019 om 07:47 door Mario De Wilde

Limburgse Ine Schuurmans en Bruggeling Anton Desmedt baten al negen jaar een B&B uit voor surfers en actieve families, vlak bij de Europese surfmekka’s Hossegor en Biarritz. Om iedereen de surftrip van hun dromen aan te bieden, stellen ze verschillende formules voor en daar komt nu de ultieme roadtrip met een mobilhome bij die meteen start in Zuid-Frankrijk, vlak bij de golven.

Nadat ze de nodige ervaring opgedaan hadden in Surfers Paradise in Knokke, besloten Anton en Ine hun toekomst uit te bouwen aan de Franse Atlantische kust. Ze hadden een dubbel doel voor ogen: zelf veel surfen én gasten verwelkomen in hun Board ’n Breakfast om hen een mooie surfervaring te bieden. “Voor ons was Surfers Paradise de beste plek om ervaring op te doen om dit project te doen slagen”, vertelt Anton. “Frank Vanleenhove toonde ons hoe je hard werken kan combineren met je dromen nastreven, en vooral hoe je goed je tijd indeelt met voldoende gaatjes voor je passie: surfen!” Board ’n Breakfast was meteen een groot succes en breidde telkens het aanbod uit. Op je eentje met enkel een ontbijt, als koppel of in groep met fietsen en surfles inbegrepen, in een gedeelde kamer, met twee en een baby in een privé-chalet of met de hele familie in een villa met buitenkeuken en zwembad. Alle formules zijn mogelijk maar er ontbrak er nog één, en die komt er nu aan.

Al van in de tijd van de Volkswagenbusjes is de ultieme surfreis een roadtrip van het ene naar het andere strand. Een mobilhome brengt je in alle vrijheid naar prachtige plekken waar je niet hoeft aan te schuiven. Zo kan je ontwaken op de eerste rij met zicht op de golven. Anton en Ine willen je graag van die ervaring laten proeven. Daarom serveren ze jullie een mobilhomepakket, overgoten met het bekende comfortabele Board ’n Breakfastsausje. Voortaan hoef je geen dure mobilhome meer te huren in België om dan kostbare tijd te verliezen met het inladen en reizen naar je surfbestemming. Dankzij Board ’n Breakfast kan het nu anders! Kom met de wagen, de trein of het vliegtuig tot bij de B&B en je volledig uitgeruste mobilhome staat hier klaar voor een onvergetelijke surfvakantie. Je kan zwerven langs de Atlantische kust of richting de wijngaarden van de Gironde. Je kan het Frans of Spaans Baskenland verkennen of nog verder doorreizen naar de met surfstranden bezaaide randen van Spanje en Portugal.

Alle info op: www.boardnbreakfast.com/mobilhome

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.