Home > Mobiel energieloket trekt deze maand nog dertien dagen door Zonnebeke

Mobiel energieloket trekt deze maand nog dertien dagen door Zonnebeke

Geschreven op 10 januari 2024 om 09:25 door Mario De Wilde

Samen met Energiehuis Westhoek helpt de gemeente haar inwoners energie te besparen. Goed voor de mensen en ons klimaat. Via het mobiel energieloket komt alle informatie nu zelfs naar de inwoners toe. Heb je vragen over je energiecontract? Ben je op zoek naar renovatiemogelijkheden? Heb je advies nodig over de Mijn VerbouwLening? Of heb je hulp nodig bij het begrijpen van je warmtefoto? Energie en duurzaamheid zijn een hot topic. Mensen staan hier vaker bij stil en houden er steeds meer rekening mee bij verbouwingen. Goed geïnformeerd zijn, is belangrijk. Deze maand kan je al je vragen stellen aan het mobiel energieloket van Energiehuis Westhoek.

Je spot het sympathieke caravannetje op verschillende plaatsen en events in Zonnebeke. Op 12 januari houden ze halt bij het Dorpspunt in Zandvoorde. Van daaruit trekken ze naar de nieuwjaarsreceptie voor de inwoners op 14 januari in Zonnebeke. Volgende stops zijn in Beselare, Passendale en Geluveld om terug te eindigen in Zonnebeke op 25 januari. Sander van Energiehuis Westhoek staat iedereen graag te woord.

Heb je later nog vragen? De woondienst van Zonnebeke en Langemark-Poelkapelle en het Energiehuis Westhoek helpen je verder op weg. Ook op zonnebeke.be/energie vind je heel wat informatie terug.

Onderdeel van het klimaatplan

Als duurzame gemeente ondertekende Zonnebeke in 2021 het lokaal energie- en klimaatpact. Hiervoor werd een klimaatplan 2030 opgesteld. Het mobiel energieloket maakt deel uit van dit klimaatplan. Het doel is om tegen 2030 de CO2-uitstoot met 40% te doen dalen. Zo is en blijft Zonnebeke een gemeente waar het goed wonen is.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.