Home > Miss De Luxe stelde 20 finalisten voor in Karma Beach in Blankenberge

Miss De Luxe stelde 20 finalisten voor in Karma Beach in Blankenberge

Geschreven op 4 juli 2022 om 10:33 door Mario De Wilde

Afgelopen zaterdag werden de nieuwe finalisten van Miss de Luxe aan de pers voorgesteld. Dat gebeurde in Karma Beach in Blankenberge. Stipt om 16u is het startshot gegeven door PR-man Tiffany De Graer en de huidige Miss De Luxe Britt Marien. Dit zijn alvast de nieuwe finalisten op een rijtje.

1 Sarah De Borger 22jaar Winksele
2 Vanessa De Waegeneer 35 jaar Tollembeek
3 Wendy De Gusem 43 jaar Nevele
4 Veerle Devriese 42 jaar Dilbeek
5 pannarai Henghom 28 jaar Izegem
6 Sheila Toussaint 47 jaar Evergem
7 Veronique Monticelli 47 jaar Lier

9 Violetta De Neef 30 jaar Wakken
10 Cathy Croonen 26 jaar Hechtel
11 Ashley De Boel 26 jaar Wijchmaal
12 Hilde Goossens 55 jaar Geraardsbergen
13 Nathalie Van Den Born 31 jaar Oostakker

15 Valerie Feys 41 jaar Zwevegem
16 Indra Werbrouck 25 jaar Rumbeke
17 Vienna Loor 28 jaar Breendonk
18 Sandra Verduyn 46 jaar Kuurne
19 Evy Verschaeren 37 jaar Sint-Gillis-Waas
20 Inge Cobbaert 40 jaar Wenduine

Miss De Luxe werd opgericht in 2010 met als doel het traditionele concept binnen de Belgische missenwereld anders aan te pakken! Deze verkiezing werd in het leven geroepen om te laten zien dat het ook anders kan… Omdat de algemene voorwaarden om te kunnen inschrijven bij veel missverkiezingen voor veel dames een struikelblok vormt, wil Miss De Luxe hierin verschillen. Ons team is van mening dat elke vrouw, met de sprankelende leeftijd van 18 tot 55 zich kan profileren als Miss… Immers, is het innerlijke en een mooi karakter niet zoveel belangrijker dan het uiterlijke? Niet tegenstaand zal er bij de selectie rekening worden gehouden met een verzorgd voorkomen, een beleefde en positieve ingesteldheid en natuurlijk ook dat tikkeltje extra. De deelnemers krijgen een heuse mediatraining zodat ze leren zichzelf voor te stellen voor de camera, op acte de présence en nog zoveel meer!
Deelnemen
De inschrijvingsvoorwaarden voor deelname aan Miss De Luxe 2023  werden breed opgevat: op schoonheid, klasse, luxe & uitstraling staat immers geen leeftijd. Deelnemen kan daarom van 18 t.e.m. 55 jaar, zolang men de Belgische of Nederlandse nationaliteit heeft. In tegenstelling tot veel andere verkiezingen worden ook geen eisen gesteld m.b.t de lengte van de kandidates, of is het hebben van kinderen of het al dan niet gehuwd zijn geen reden tot weigering. Daarenboven staat de verkiezing van Miss De Luxe ook open voor dames t.e.m. maatje 42!

Miss De Luxe 2023 houdt eigenlijk in dat elke intelligente en welbespraakte klassevolle dame met een verzorgde vrouwelijke uitstraling en zonder podiumvrees zich kan aanmelden voor deelname om zo haar zelfvertrouwen een boost te geven. ledere finaliste neemt deel aan de groepsreis, fotoshoots, modeshows, workshops, uitstapjes en onze promotour tijdens de zomermaanden. Ook mag elke finaliste rekenen op professionele mediatraining om de pers te woord te kunnen staan, tevens begeleiding in de wereld van de social media.  Van de dames wordt uitdrukkelijk verwacht dat zij zich engageren om zich in te zetten voor de promotie van een goed doel. Net als vorig jaar werd ook gekozen voor Make-a-Wish Belgium-Vlaanderen. Op 10 december 2022 is er de finale in de Mantovani te Oudenaarde

Foto Foto’s Eric Bordeaud’huy: Britt Marien in het midden Miss De Luxe 2021-22, Mieke Bertel (bloemenkleedje) 1ste eredame 2021-22 en Anna Ghukasyan (zwart kleedje) 2de eredame 2021-22

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.