Home > Miles for Smiles: Ronde Tafel Brugge schonk 25.000 euro voor vier goede doelen

Miles for Smiles: Ronde Tafel Brugge schonk 25.000 euro voor vier goede doelen

Geschreven op 27 april 2019 om 19:14 door Mario De Wilde

Op 16 maart organiseerde Ronde Tafel Brugge ‘Miles for Smiles’, een run & fun event voor het goede doel. Met maar liefst 1.500 deelnemers, een verrassend parcours doorheen het militair domein in Sijsele, speciale licht- en geluidseffecten en een spetterende afterparty, overtrof deze tweede editie alle verwachtingen. Gisteravond nodigde de Ronde Tafel Brugge met veel plezier de vier goede doelen uit in Het Pannenhuis (Zandstraat 2, 8200 Brugge) om de opbrengst te overhandigen. De totale opbrengst van maar liefst 25.000 euro zal volgens het aantal gelopen miles verdeeld worden over de vier gekozen goede doelen:

-de Doorzetters: De Doorzetters zetten zich sinds 2012 in tegen kanker door deel te nemen aan de 1000 KM Kom op tegen kanker.
• de Kade: Vzw De Kade is een netwerk van scholen voor buitengewoon onderwijs, de School Spermalie wil 2 projecten realiseren voor jongeren met een visuele beperking.
• Oranje: Iedereen kan bij Oranje terecht: personen met een (vermoeden van) beperking en andere maatschappelijk kwetsbare doelgroepen, ongeacht leeftijd of aard van de beperking.
• MUG Heli: Vzw Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening en zijn MUG-Heli redt al 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar tussen bij levensbedreigende aandoeningen.

Op social media werd het event al massaal geliked, gedeeld en gevolgd. Hou zeker en vast de facebookpagina in de gaten voor een afsluitende aftermovie over deze tweede editie. Inmiddels is Ronde Tafel Brugge al gestart met de voorbereidingen voor een opnieuw onvergetelijke Miles for Smiles 2020. Want…running helps. Een bijzonder lovenswaardig initiatief waarvan iedereen blij (en goed) wordt.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.