Home > Middelkerkse collega’s worden vandaag bedolven onder de complimenten

Middelkerkse collega’s worden vandaag bedolven onder de complimenten

Geschreven op 1 maart 2024 om 07:00 door Mario De Wilde

Vandaag vrijdag 1 maart verwacht het gemeentebestuur een heuse complimentenregen. Ter gelegenheid van de jaarlijkse complimentendag verdeelt de dienst participatie namelijk unieke complimentenkaartjes en affiches die collega’s onder elkaar kunnen uitwisselen. Die leuke actie bedankt alle collega’s van alle diensten voor hun dagelijkse inzet.

Dijk van een collega

“We maakten een reeks van ludieke en unieke postkaartjes”, zegt Stef Van der Auwermeulen van de dienst participatie. “Dagdagelijks staan in onze organisatie zo’n 500 medewerkers ten dienste van onze inwoners, tweedeverblijvers en vakantiegangers. Met onze postkaartenactie geven we onze medewerkers de kans om elkaar een deugddoend complimentje te geven. De kaartjes vermelden niet alleen een leuk complimentje, ze eren ook één van de honderden diensten, projecten en mooie locaties die Middelkerke rijk is.”

Dankbaar voor inzet

Schepen voor participatie Natacha Lejaeghere vindt dit initiatief essentieel. “Onze honderden medewerkers staan dagelijks in voor een brede waaier uitdagingen en taken. Hoewel alles goed geregeld is in procedures, reglementen en opdrachten moeten onze collega’s heel vaak improviseren en creatief omgaan met diverse situaties en problemen. Daarvoor hebben ze elkaar vaak nodig. Dus wees er maar zeker van dat de uitgewisselde complimentjes gemeend zijn”, besluit Natacha Lejaeghere.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.