Home > Michael Niclaus uit Blankenberge ondersteunt al elf jaar mensen met alcoholverslaving

Michael Niclaus uit Blankenberge ondersteunt al elf jaar mensen met alcoholverslaving

Geschreven op 23 april 2024 om 08:47 door Mario De Wilde

Michael Niclaus woont sinds een jaar samen met zijn gezin in Blankenberge. Dertien jaar geleden (op 17 juli 2011) heeft Michael ervoor gekozen om een verandering aan te brengen in zijn leven door te stoppen met drinken van alcohol. Sinds die dag heeft hij naar eigen zeggen ‘een missie gevonden in het helpen van anderen die worstelen met alcoholproblemen’. Intussen is hij al elf jaar actief om mensen te ondersteunen bij het overwinnen van deze uitdagingen. Zijn ervaringen en inzichten deelt hij in verschillende boeken en intussen kwam hij ook al verschillende keren op televisie met dat onderwerp.

Michael Niclaus: “Ik weet, als voormalige alcoholverslaafde persoon die al meer dan 12 jaar nuchter is, waarover ik praat. Ik mij de afgelopen tien jaar volledig toegewijd aan het delen van mijn verhaal en het bieden van inzicht en inspiratie aan anderen. Mijn lezingen zijn gericht op het stimuleren van bewustwording, het aanmoedigen van positieve keuzes en het inspireren van leerlingen om hun potentieel te omarmen. Graag wil ik ook iedereen informeren over een speciale gelegenheid op 17 juli 2024, waar ik een lezing zal geven over mijn 13 jaar nuchter zijn en mijn nieuwste boek zal presenteren over verslavingen. Mochten er lezers zijn die geïnteresseerd zijn in meer informatie over mijn werk of deelname aan mijn evenementen, dan nodig ik die van harte uit om contact met mij op te nemen. Ze kunnen mij telefonisch (0493-410.053) bereiken of per e-mail op michael@debestebeslissing.be

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.