Home > Mei komt er aan: Jade in Loppem geeft je kans om gratis moederdagmenu te winnen

Mei komt er aan: Jade in Loppem geeft je kans om gratis moederdagmenu te winnen

Geschreven op 28 april 2019 om 18:02 door Mario De Wilde

Belgen zijn over het algemeen gek op hun moeders en dat laten ze ook merken op Moederdag dat er snel aankomt. Zeven op de tien Belgen zullen zondag 12 mei hun moeder, groot-, schoon- of stiefmoeder in de spreekwoordelijke bloemetjes zetten. Wist je dat de Belgen de grootste mamaskindjes zijn van Europa en minstens 70 euro uitgegeven aan een verrassing voor op Moederdag? Het is niet altijd simpel om het geschikte cadeautje te vinden, om die lijdensweg te besparen geven we je alvast een leuke tip.

Bij het bekende Oosters toprestaurant Jade in Loppem komen ze met iets heel origineel uit de hoek en je kan er nog je voordeel mee doen. Wat moet je hiervoor doen? Like en deel op facebook het bericht van Jade en je maakt kans om een all-in moederdagmenu van 55 euro te winnen. Op 12 mei is er de uitslag.
Overigens ziet het moederdagmenu er zo uit:
-Huisaperitief # hapje
-Zeebaars # gember en sojasaus
-Scampibrochette # Tempura
-Ossenhaas # Chef’s wijze
-Kolonel # sorbet# vodka
-Koffie # thee
-Huiswijn en water inbegrepen

Op zondagmiddag 12 mei is enkel het menu verkrijgbaar, reservatie gewenst op 050/599331 of 0486/414676

De keuken van Jade is een samengaan van Oosterse invloeden, met vooral Japanse accenten en met een flinke knipoog naar de franse keuken. Er wordt altijd gewerkt met marktverse producten waar de kwaliteit voorop staat en de prijs eerlijk is. De gerechten worden licht gebracht, zijn voedzaam en gezond en bieden heel wat subtiele smaken. De specialiteiten van het huis zijn de kreeftenmenu, de verwenmenu, de Chinese fondue, de menu Royale en de oosters getinte bouillabaisse. Een absolute aanrader en er is bovendien ook nog een leuk tuinterras achteraan.

Restaurant Jade
Stationsstraat 28
8210 Loppem
Tel. 050 599 331
chopinkuo@hotmail.com, www.jade-loppem.be

 

1 reactie

Chris Vynckier
Geschreven op 2019-04-29 19:18:29
Het spreekt bijzonder aan, lekker eten met oosterse invloeden. Een goeie vriendin heeft reeds lang de tip gegeven om bij jullie te komen eten. Zou dit het goede moment zijn, waarschijnlijk wel.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.