Home > Meet & Greet met Knokse burgemeester Piet De Groote in De Sint-Joris

Meet & Greet met Knokse burgemeester Piet De Groote in De Sint-Joris

Geschreven op 20 mei 2022 om 11:02 door Mario De Wilde

Een bezoekster van het ontmoetingscentrum De Sint-Joris in Knokke-Heist koestert een foto van haarzelf met wijlen burgemeester Graaf Leopold Lippens. Tijdens één van haar bezoekjes aan De Sint-Joris formuleerde ze de wens om samen met burgemeester Piet De Groote op de foto te staan. “Zo kan ik mijn collectie aanvullen” aldus de dame. Deze wens kwam onze burgemeester ter ore en met veel plezier maakte hij hiervoor graag plaats in zijn agenda. Het stond genoteerd: maandag 16 mei 2022 een bezoek brengen aan de Sint-Joris en samen met deze dame op de foto gaan. De huidige burgemeester is de seniorenontmoetingscentra en alle initiatieven die inzetten op ontmoeten en verbinden erg genegen. “Want daarvoor zijn ze er, de ontmoetingscentra: mensen samenbrengen en uit hun isolement halen,… al die dingen waar zovelen, na de coronacrisis, zoveel behoefte aan hebben” verduidelijkt de burgervader.

Meet & Greet 2
De drie actieve seniorenontmoetingscentra in Knokke-Heist, de Sint-Joris in Knokke, Westpunt in Westkapelle en de Vierbote in Heist zijn driemaal per week open om buurtbewoners te ontvangen voor een gezellig samenzijn. Je kunt er aan democratische prijzen een koffie drinken en kennismaken met anderen en verschillende activiteiten. Vrijwilligers van de SAR (Senioren Advies Raad) heten iedereen die over de drempel komt van harte welkom want ‘ontmoeten’ is een kernopdracht die de SAR met volle enthousiasme uitvoert in deze ontmoetingscentra.

De Sint-Joris is open op maandag, dinsdag en woensdag van 14 tot 18 uur. De Vierbote is open op woensdag, donderdag en vrijdag van 14 tot 18 uur en Westpunt is open op maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 17.30. Meer info: Willy Hoozee, verantwoordelijke seniorenontmoetingscentra T 050 62 44 24

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.