Home > Meer dan 50 honden komen morgen naar boekvoorstelling in Brugge

Meer dan 50 honden komen morgen naar boekvoorstelling in Brugge

Geschreven op 16 oktober 2018 om 14:40 door Mario De Wilde

Caroline Vander Straeten uit Knokke doet morgen  17 oktober de boekvoorstelling van ‘A Dog’s Dairy, Twinkle little Star’. Met de lancering van het boek gaat een bijzondere pawty gepaard. Caroline nodigde samen met haar hond Waldorf zowaar haar vele hondenklanten, vrienden en influencers uit voor een uniek hondenfeestje. Dit zal doorgaan in Brouwerij De Halve Maan (Walplein, Brugge) op woensdag 17 oktober vanaf 18u. Het hele feest staat in functie van de viervoeters: zo zal er hondentaart, donuts en pupcakes zijn, een ballenbad voor hondjes, hondenanimatie – leuke fotomomenten, een heus feestje dus. Het hele gebeuren zal in functie staan van de vele honden die verwacht worden, en hun begeleidende baasjes.

Eerste hondendagboek van België

De inschrijvingen voor het hondenfeestje zijn een beetje uit de hand gelopen, want nu blijken veel meer hondjes in te schrijven dan voorzien. De teller staat nu al op meer dan 50 honden van allerlei rassen die bij die boekvoorstelling willen aanwezig zijn. Dat belooft dus wel heel ongebruikelijke en grappige beelden op te leveren. ‘Twinkle Little Star’, wordt het eerste officiële hondendagboek in België, en is uniek in haar soort. Naast een originele manier om alle onvergetelijke momenten bij te houden krijg je ook een heleboel nuttige informatie van experte en ervaringsdeskundige Caroline Vander Straeten. Als hondenliefhebber pur sang zet ze zich samen met haar trouwe viervoeter, Mr. Waldorf volop in voor gezonde, gelukkige honden en baasjes. Het boek wordt uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts, en verschijnt net op tijd voor de boekenbeurs.

Uniek hondenconcept

In 2014 opende Caroline Vander Straeten een uniek hondenconcept op de Lippenslaan te Knokke, met de opening van CHEW, het hondenparadijs. Hondenliefhebbers kunnen er terecht voor alles wat het leven van de viervoeter en hun baasje gezonder, langer en aangenamer maakt. Caroline is van oorsprong dierenarts, maar wilde voor de hondenwereld met CHEW een ruimer aanbod brengen dat verder gaat dan enkel het medische. Hondenwelzijn gaat immers ook over juist voedingsadvies, de perfecte trim, stijlvol gekleed zijn, de juiste leiband, tot zelfs de nageltjes die juist geknipt zijn. Het concept groeide snel uit tot een begrip in Knokke en daarbuiten. De zaak barst uit haar voegen, en is intussen dagelijks geopend met een team van zes professionele samenwerkers die het hondenleven zo mooi mogelijk willen maken.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.