Home > Medewerkers van het Woon- en Zorgbedrijf in Wervik in de bloemetjes

Medewerkers van het Woon- en Zorgbedrijf in Wervik in de bloemetjes

Geschreven op 25 oktober 2021 om 14:34 door Mario De Wilde

Afgelopen vrijdag werden enkele medewerkers van het Woon- en Zorgbedrijf die dit jaar met pensioen gingen in de bloemen gezet. Dit gebeurde op de traditionele manier met een receptie en feestmaaltijd. De editie van vorig jaar gebeurde omwille van corona op een andere manier. Iedereen was tevreden dat we dit jaar dit onder relatief normale omstandigheden konden vieren.
De volgende personen werden in de bloemen gezet
-Ghislaine Vandecasteele
Startte op 1 juli 2000 als werkvrouw in het Sint-Janshospitaal, begin 2013 muteerde Ghislaine naar het Pardoen waar ze op 30 april van dit jaar met pensioen ging.
-Brigitte Oda
Brigitte startte haar loopbaan in november 2004 in de poetsdienst met dienstencheques. In 2015 stapte ze over naar de keuken van Ter Beke om daarna in juni 2019 over te gaan naar de onderhoudsploeg van Het Pardoen, uiteindelijk was Brigitte ook bereid om een klein jaar later de onderhoudsploeg te vervoegen Ter Beke. Brigitte ging ook op rust op 30 april van dit jaar.
-Marleen Decock
Startte in de reguliere poetsdienst aan huis in oktober 2001. In 2004 maakte ook zij de overstap naar het onderhoud van het Sint-Janshospitaal. Marleen gaat eind deze maand met pensioen.
-Francine Ramaut
Startte haar loopbaan op 01 januari 1978 in de keuken van Ter Beke. Na een afwezigheidsperiode werkte Francine daarna terug in de keuken van Het Pardoen en Ter Beke. Ook zij ging met pensioen op 30 april van dit jaar.

Op foto van links naar rechts: Oda Brigitte, Vandecasteele Ghislaine, Marleen Decock en Francine Ramaut. @WZB Wervik.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.