Home > Matthias Schoenaerts komt morgen naar Filmfestival Oostende

Matthias Schoenaerts komt morgen naar Filmfestival Oostende

Geschreven op 13 september 2018 om 12:32 door Mario De Wilde

Zonet werd bevestigd dat Matthias Schoenaerts op morgenavond 14 september de Belgische première van Frères Ennemis samen met de Franse regisseur David Oelhoffen zal bijwonen. De film ging dit weekend in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië. Vanaf 3 oktober is ‘Frères Ennemis’ te zien in de Belgische bioscopen. De film werd bijzonder goed onthaald door de internationale pers.

‘Frères Ennemi’s vertelt het verhaal van Manuel (Matthias Schoenaerts) en Driss, die samen opgroeiden in een buitenwijk waar heel wat drugs verhandeld werd. Nu ze volwassen zijn, kunnen hun levens niet verder uit elkaar liggen: Manuel heeft het gangsterleven omarmd, terwijl Driss het kwaad bestrijdt als politieagent. Ze ontmoeten elkaar opnieuw wanneer Manuels grootste deal fout loopt en beseffen dat ze elkaar nodig hebben om te overleven. Tussen alle wrok en haat, ontstaat er een nieuwe band. De film dingt dit jaar mee naar de Gouden Leeuw in Venetië.
De regie is in handen van David Oelhoffen en naast Matthias Schoenaerts vertolken ook Reda Ketab en Sabrina Ouazani de hoofdrollen.
Matthias Schoenaerts was al eerder gast op Filmfestival Oostende. Zo leidde hij twee jaar geleden de film ‘Maryland’ van Alice Winocour in.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.