Home > Marcel Lonneville uit Knokke-Heist mocht zopas 102 verjaardagskaarsjes uitblazen

Marcel Lonneville uit Knokke-Heist mocht zopas 102 verjaardagskaarsjes uitblazen

Geschreven op 21 december 2023 om 07:28 door Mario De Wilde

Eergisteren mocht Marcel Lonneville uit Knokke-Heist officieel 102 verjaardagskaarsjes uitblazen. Een dag eerder bracht schepen Bert De Brabandere de 101-jarige al een bezoek in het cafetaria van het woonzorgcentrum Lindenhove om hem namens het gemeentebestuur van Knokke-Heist te feliciteren voor zijn verjaardag. De vrijwilligers van Lindenhove serveerden voor Marcel, zijn familie en alle andere residenten een reuzetaart terwijl Marino Punk voor de muzikale ambiance zorgde.

Marcel werkte vroeger in de bouw. Hij was vooral op toer voor een baas in Westkapelle. Met zijn vrachtwagen vervoerde hij zand om wegen aan te leggen. Ondertussen kreeg hij 7 kinderen met Alice. Zijn vrouwtje was voor hem zeer belangrijk. Hij was altijd welgezind en stond voor iedereen paraat. Eén van zijn karaktertrekken is dat hij erg graag mensen plaagt. Hij probeert in iedereen het beste te zien en dat siert hem. Verder is hij op 102-jarige leeftijd het levende bewijs dat roken niet altijd de gezondheid schaadt. Hij geniet nog steeds van zijn sigaartje.

Tot slot is hij supergraag gezien door zijn kinderen. Ze brengen hem wekelijks een bezoek, zorgen voor de was en andere taken. Ze blijven voor hem zorgen zolang het kan.  En hopelijk zijn dat nog vele jaren!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.