Home > Marc Slosse wordt coördinerend directeur Sint-Lodewijkscollege Brugge

Marc Slosse wordt coördinerend directeur Sint-Lodewijkscollege Brugge

Geschreven op 21 januari 2021 door Mario De Wilde

Bruggeling Marc Slosse (58) wordt vanaf 1 februari coördinerend directeur van de zeven basisscholen Sint-Lodewijkscollege Brugge. Dat gebeurt in opvolging van de hr. Michel Goeman die op pensioen gaat. Je vindt hieronder alvast een beknopt curriculum van de nieuwe coördinerend directeur. Marc Slosse kent de school door en door want hij volgde de volledige lagere- en secundaire schoolloopbaan binnen het Sint-Lodewijkscollege (1 t.e.m. 3de leerjaren in lagere school van het College in de Zilverstraat en vanaf 4de leerjaar t.e.m. 6de jaar secundair in Magdalenastraat 30).

Als studies koos hij voor lager onderwijzer normaalschool Torhout (lichting juni 1983) met een diploma hoger opvoedkundige studies (juni 1990)
Loopbaan:
-1983-84: Onderwijzer 5de leerjaar lagere school Koolkerke
-1984-1999: Onderwijzer lagere school, Magdalenastraat 30
-1992-1999: pedagogisch verantwoordelijke Jeugdmuziekatelier Sint-Andries
-Vanaf 1 september 1999 tot op heden: directeur basisschool Sint-Lodewijkscollege, Gistelse Steenweg 440 te Sint-Andries met vestigingsplaatsen Koude-Keukenstraat 10 & Blijmare, Knotwilgenlaan 24.
-Vanaf 1 februari 2021: halftijds coördinerend directeur en halftijds personeelsdirecteur van de basisschool Gistelse Steenweg 440. Daarnaast is Stefaan Vanroose ook halftijds pedagogisch directeur in deze school.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.